Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κορωνοϊός

Στα... πράσινα η Αργολίδα στον χάρτη του ΕΟΔΥ

Πως οδηγήθηκε στους 6 πρώτους νομούς με το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο

Στους έξι νομούς με το υψηλότερο επιδημιολογικό φορτίο βρίσκεται η Αργολίδα χάρη στα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν επιβεβαιωθεί στην δομή μεταναστών του «Γαλαξία».

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ΕΟΔΥ στην κορυφή του παγόβουνου βρίσκονται οι νομοί Λάρισας, Αργολίδας, Ξάνθης, Καστοριάς, Κοζάνης και το Άγιο Όρος.

Σε αυτούς του νομούς αντιστοιχούν πάνω από 50 κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού. Άγιο Όρος και Καστοριά μάλιστα βρίσκονται στη λίστα από τον Μάρτιο.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Επίσης, άλλες εννιά περιοχές εμφανίζονται επιβαρυμένες από την πανδημία. Πρόκειται για τους νομούς Έβρου, Θεσσαλονίκης, Πρέβεζας, Εύβοιας, Αττικής (εκτός του δυτικού τομέα), Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου. Στις εν λόγω περιοχές τα κρούσματα ήταν 10 έως 49 ανά 100.00 πληθυσμού.

Άλλες 13 περιοχές της χώρας, η Κομοτηνή, το Κιλκίς, η Δράμα, οι Σέρρες, η Πιερία, η Πέλλα, η Άρτα, η Λευκάδα, η Φθιώτιδα, η Κόρινθος, η Μεσσηνία, η Λέσβος και η Χίος, μετρούν από 10 κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού.

Οι περιοχές που δεν καταγράφουν κανένα κρούσμα είναι τα Γρεβενά, η Ευρυτανία και η Φωκίδα. 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.