Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
βιβλίο

Στα ίχνη του συλλογικού ανθρώπου

Ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση στο Βουλευτικο στο Ναύπλιο

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.30, ο Παναγιώτης Α. Μπούρδαλας θα παρουσιάσει το βιβλίο του στο Βουλευτικό Ναυπλίου, στα "ίχνη του συλλογικού ανθρώπου". Το βιβλίο προλογίζουν ο φιλόλογος και ιστορικός Νίκος Μπουμπάρης (Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας), ο θεολόγος και ιστορικός Λάμπρος Ψωμάς και ο μεταλλειολόγος μηχανικός Βασίλης Μακρής. Τον συντονισμό της παρουσίασης θα επωμιστεί η Γεωργία Δ. Τζαβάρα.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ", ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και οι εκδόσεις ΄΄ΑΡΜΟΣ΄΄ σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο "Nafplia bookstore".

Ο Παναγιώτης Α. Μπούρδαλας γεννήθηκε στην Κέρτεζη τον Μάη του 1955.
Τελείωσε το Φυσικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάτρας και το Θεολογικό Τμήμα της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Τα αντικείμενα των σπουδών του, επιτρέπουν στον συγγραφέα να μελετά από διαφορετικές οπτικές γωνίες, αρκετά από όσα εμπίπτουν στο στόχαστρο της ανθρώπινης κοινωνικής δραστηριότητας

 

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.