Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρόεδρος ΠΟΕΠΛΣ προς Λιμενάρχη Ναυπλίου: «Δεν δεχόμαστε απειλές»

Στα άκρα η κόντρα του Λιμενάρχη Ναυπλίου με τους συνδικαλιστές της Τοπικής 'Ενωσης

Πρόεδρος ΠΟΕΠΛΣ προς Λιμενάρχη Ναυπλίου: «Δεν δεχόμαστε απειλές»
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 13 Σεπ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Οι καταγγελίες των συνδικαλιστών για κοψίματα αδειών και ρεπό στο λιμεναρχείο Ναυπλίου έφεραν την αναμενόμενη αντίδραση του λιμενάρχη Σπύρου Μαρίνου και του υπολιμενάρχη Παναγιώτη Κοντού οι οποίοι απέστειλαν εξώδικο προς την 'Ενωση Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας, έχοντας προαναγγείλει την προσφυγή τους στην δικαιοσύνη. 

Θέση για όσα συμβαίνουν στο Ναύπλιο πήρε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ, Κώστας Κυράνης ο οποίος σημειώνει τα εξής:

Δεν δεχόμαστε απειλές.

Έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο συνδικαλιστικής ανοχής, διαπιστώνοντας ,όμως παράλληλα ,ότι η κατάσταση έχει εξοκείλει, είμαι υποχρεωμένος να παρέμβω ως πρόεδρος της Π.Ο.Έ.Π.Λ.Σ. για τα όσα δραματικά εκτυλίσσονται στη Λιμενική Αρχή του Ναυπλίου.

Πραγματικά είναι πρωτόγνωρο να λαμβάνουμε ως Ομοσπονδία εξώδικο του Αντιπλοιάρχου Λ.Σ Μαρίνου Σπυρίδωνα Λιμενάρχη Ναυπλίου και του Πλωτάρχη ΛΣ ΚΟΝΤΟΥ Παναγιώτη Υπολιμενάρχη Ναυπλίου που εμμέσως πλην σαφώς απειλούν τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας ότι θα "συρθούν στη δικαιοσύνη" επειδή θεώρησαν ότι σχετική ανακοίνωσή της τοπικής Ένωσης, τους έθιξε!!!

Επίσης είναι αδιανόητο να τροφοδοτούνται από τον Λιμενάρχη Ναύπλιου, στον τοπικό τύπο, άρθρα που φιγουράρουν σε πρωτοσέλιδα με απειλές κατά συνδικαλιστών και τίτλο "Στο Ναυτοδικείο…" (ΕΔΩ στο σχετικό πρωτοσέλιδο του Αναγνώστη)

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ακλουθούν οι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ δημόσιες δηλώσεις στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του Λιμενάρχη Ναυπλίου Μαρίνου Σπυρίδωνα ,στις οποίες με ύφος απειλής καλεί τους πάντες εναντίον των συναδέλφων συνδικαλιστών της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας , ώστε να προστατέψουν με τον τρόπο αυτό το Ναύπλιο και το λιμάνι του “όχι εργαζόμενους”  και κυρίως “MH NAΥΠΛΙΕΙΣ” την ίδια στιγμή ,μάλιστα, που όπως αναφέρει η ποινική διαδικασία τρέχει εις βάρος τους.

Αφορμή για την ανακοίνωση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος στάθηκε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του «Αναγνώστη Πελοποννήσου» με τίτλο «Στο ναυτοδικείο για λύση».

Κάποιοι φαίνεται πως μπέρδεψαν το ρεπορτάζ με το άρθρο. Όμως ο «Αναγνώστης» δεν είναι λιμενάρχης...

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.