Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Η Eurobank στο Άργος χρεώνει ακόμα την επανέκδοση προσωπικού κωδικού PIN

Στα 50 ευρώ το όριο των ανέπαφων συναλλαγών

Για τη διευκόλυνση των καταναλωτών
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 24 Μαρ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στα 50 ευρώ έχει αυξηθεί ήδη το ανώτατο όριο για τις ανέπαφες συναλλαγές, από 25 ευρώ που ήταν ως σήμερα. Η αύξηση του ορίου ισχύει ήδη για όποιον κάνει τις συναλλαγές του με κάρτα ή wallet σε POS εμπορικού καταστήματος.

Ανώτατες τραπεζικές πηγές εξηγούν ότι το μέτρο αυτό λήφθηκε ως μια διευκόλυνση των καταναλωτών προκειμένου να διευρύνουν τις συναλλαγές με πλαστικό χρήμα και, μάλιστα, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσουν τον κωδικό τους στο τερματικό.

Εν μέσω εξάπλωσης του κορονοϊού, οι τράπεζες προσπαθούν να προσαρμοστούν στις οδηγίες των αρμόδιων αρχών με τη λειτουργία τους, αλλά και να ενθαρρύνουν τη μεταβολή της συναλλακτικής συμπεριφοράς ώστε να μπορούν οι πελάτες τους να κάνουν τις συναλλαγές τους με ασφάλεια και για την υγεία τους -τουλάχιστον στις περιορισμένες κατηγορίες εμπορικών καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.