Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα

Sport Camp Ναυπλίου και αυτό το καλοκαίρι

Αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά, για 8η συνεχή χρονιά.

Το καλοκαίρι έρχεται το SPORT CAMP Ναυπλίου με αξιοπιστία, συνέπεια και γνώση, ανυπομονεί να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους σε ένα πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης, αθλητικής δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Σκοπός του είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς, αλλά και να αποκτήσει το κάθε παιδί νέες εμπειρίες σε αθλητικές κυρίως δραστηριότητες.

Το SPORT CAMP Ναυπλίου αποτελούν πτυχιούχοι φυσικής αγωγής, θεατρολόγοι & εκπαιδευτικοί εμψυχωτές με κατάρτιση, εμπειρία, και σεβασμό στη ψυχολογία των παιδιών και είναι μία προσπάθεια συνεργαζόμενων αθλητικών σωματείων της πόλης.

Σε ένα περιβάλλον οικείο, αθλητικό, και φιλόξενο στο ΔΑΚ Ναυπλίου και στο κολυμβητήριο τα παιδιά θα αξιοποιήσουν τον χρόνο τους δημιουργικά και παράλληλα θα ικανοποιήσουν την αστείρευτη ανάγκη τους για παιχνίδι και επικοινωνία με συνομήλικους. Η άσκηση, μέσα από διάφορες βιωματικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών όσο και στην υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών.

Εικόνα

 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στίβο, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβηση , υδατοσφαίριση, ποδόσφαιρο, τραμπολίνο, δημιουργική απασχόληση, θέατρο, κατασκευές. Επίσης έχουν σχεδιαστεί μικρές πεζοπορίες, εκδρομές για μπάνιο στην Καραθώνα, προβολή ταινιών ,σκάκι, επιτραπέζια παιχνίδια κλπ.

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί από 1/7/20 έως και 29/7/20 τις εργάσιμες μέρες πρωινές ώρες 09:00-13:30 ΤΟΠΟΣ: ΔΑΚΝ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

6977827301 6936958902 6942236748 ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: – Τοκατλίδης Κώστας – Μουστακοπούλου Σούλα -Ντεβές Θεόδωρος
Σταθακοπούλου Έβη Θεατρολόγος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.