Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Στατιστικά 2019 anagnostis.org

Σπάσαμε τα κοντέρ και συνεχίζουμε δυναμικά το 2020!

Χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα και προκλήσεις Νέα Χρονιά.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 31 Δεκ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ολοι εμείς που εργαζόμαστε για το anagnostis.org ευχόμαστε το 2020 να είναι Ειρηνικό, Ευτυχές και Ανθρώπινο. Ευχόμαστε η καινούργια χρονιά να είναι πλούσια σε καλές ειδήσεις και πάμφτωχη σε κακές στιγμές.

Την χρονιά που μας πέρασε το anagnostis.org έσπασε όλα τα κοντέρ! Ευχαριστούμε τους 2.224.567 μοναδικούς επισκέπτες που μας εμπιστεύτηκαν το 2019, και φυσικά τα καλύτερα έρχονται με το νέο έτος...

Στατιστικά 2019 anagnostis.org

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Google Analytics, κατά το διάστημα από 1η Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 30η Δεκεμβρίου 2019, οι προβολές σελίδων ξεπέρασαν τα 3 εκατομμύρια, με το ποσοστό των νέων επισκεπτών να κυμαίνεται στο 93,9%, αναδεικνύοντας την δυναμική που συνεχίζει να αναπτύσσει το portal anagnostis.org τα τελευταία χρόνια.

Ευχαριστούμε επίσης την ομογένεια για την προτίμησή της, αλλά και όλους εσάς για τα μηνύματα αποδοχής που λαμβάνουμε.

Στατιστικά 2019 anagnostis.org

Η μαζική προτίμηση του αναγνωστικού κοινού το τρέχον έτος, μας έχει ήδη κατατάξει σε ένα από τα κορυφαία portals της Πελοποννήσου, και στο κορυφαίο της Αργολίδας.

Εξυπακούεται ότι το 2020 θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και δημιουργικά, ελέγχοντας την κάθε εξουσία, καταγράφοντας απόψεις και προβλήματα, αφουγκραζόμενοι τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.