Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Γιάννα Αγγελοπούλου

Σπάρτη: Οι ευχαριστίες της Γιάννας Αγγελοπούλου στο δήμαρχο Πέτρο Δούκα

Όταν έρχεται κανείς στη Σπάρτη, επισκέπτεται μια πόλη-σύμβολο, σημειώνει η πρόεδρος του "Ελλάδα 2021"

Με μια ευχαριστήρια επιστολή που ακολούθησε την επιτόπου παρουσία της, έτσι όπως συνηθίζεται, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου έκλεισε τον κύκλο της επίσκεψής της στη Σπάρτη. Απευθυνόμενη στον Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα τον ευχαρίστησε για την φιλοξενία και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αξία και συμβολή της Σπάρτης στο Ελληνικό ιδεώδες.

Η επιστολή της έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, Αγαπητέ Πέτρο,

Όταν έρχεται κανείς στη Σπάρτη, επισκέπτεται μια πόλη-σύμβολο, ένα τόπο Γενναιότητας, Αυτοθυσίας και Αυταπάρνησης, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μακραίωνη διαδρομή της Πατρίδας μας.

Ένα τόπο που μας έμαθε να φυλάμε Θερμοπύλες και να μην δειλιάζουμε μπροστά στο ακατόρθωτο. Αξίες που συναντάμε στην Ελληνική Επανάσταση, αλλά, επίσης, εξαιρετικά επίκαιρες σήμερα, σε μια εποχή νέων κινδύνων και προκλήσεων.

Η Σπάρτη, μας έμαθε και κάτι ακόμα: Να γινόμαστε καλύτεροι, όπως έλεγαν οι νεότεροι Σπαρτιάτες προς τους γηραιότερους, σε ένα διαρκή αγώνα εξέλιξης και προόδου.

Ο Εορτασμός για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, είναι η ευκαιρία να  ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, να προβάλλουμε τα σπουδαία πλεονεκτήματα του τόπου μας, με δράσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα και βιώσιμης προοπτικής.

Είναι η ευκαιρία, για να γίνει η Σπάρτη, η πόλη της νέας εποχής, όπου οι νέοι θα αφήσουν το σημάδι τους, για να γίνουν καλύτεροι από εμάς που προηγηθήκαμε.

Εκ μέρους της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», ευχαριστώ για τη φιλοξενία στη Σπάρτη, και για όσα πρόσφερε αυτός ο σπουδαίος τόπος στην Πατρίδα μας.

Με εκτίμηση και φιλία,

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.