Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βιοποικιλότητα

Σπάρτη: Διαχειριστικές δράσεις για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας

Ημερίδα του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας.

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Διαχειριστικές δράσεις για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας», την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ώρες 09.00-15.00, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σπάρτης (Λυκούργου 135). Στην ημερίδα, οι επιστημονικά υπεύθυνοι των δράσεων θα παρουσιάσουν τις υπό υλοποίηση δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση του καθεστώτος διατήρησης οικοτόπων και ειδών των οδηγιών 92/43/ΕΟΚ και 2009/147/ΕΚ.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής MAB/UNESCO, Καθ. Μιχαήλ Σκούλλο, η σημασία της ένταξης της ευρύτερης περιοχής “όρους Πάρνωνα – Κάβου Μαλέα” στο Παγκόσμιο Δίκτυο Αποθεμάτων Βιόσφαιρας του Προγράμματος Άνθρωπος και Βιόσφαιρα ΜΑΒ/UNESCO. Η διαδικασία σύνταξης φακέλου υποψηφιότητας για την ανακήρυξη της περιοχής της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου ως Αποθέματος Βιόσφαιρας υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνας Α.Ε. σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης. 

Διαχειριστικές δράσεις για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας

 

Στο περιθώριο της ημερίδας, εκπρόσωποι των Φορέων Διαχείρισης “Υγροτόπων Κοτυχίου – Στροφυλιάς και Κυπαρισσιακού Κόλπου” και “Χελμού – Βουραϊκού” θα παρουσιάσουν υπό την μορφή αναρτημένης εισήγησης (banner) τις διαχειριστικές δράσεις που υλοποιούν από χρηματοδότηση του ίδιου Επιχειρησιακού Προγράμματος. 

Οι εργασίες της ημερίδας είναι ανοιχτές για το κοινό, κατόπιν εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνείτε με τον Φορέα Διαχείρισης στο τηλ. 2755022021 (εσωτ. 2 ή 5). Κατά τη διεξαγωγή της ημερίδας, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα αποτροπής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας:

Διαχειριστικές δράσεις για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.