home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑρχείο

Σπάρτη: Άφησαν κουτάβι 2 μηνών να τρέμει από το κρύο αντί να το δώσουν για υιοθεσία (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στη Σπάρτη εν μέσω ψύχους και ψιλόβροχου στο χώρο που φιλοξενούνται αδέσποτα ζώα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σταματίνας Σταματάκου για την ιστοσελίδα skai.gr ένα κουτάβι ηλικίας ούτε 2 μηνών έτρεμε από το κρύο με τους υπευθύνους να ισχυρίζονται ότι τρέμει απλώς γιατί του βάζουν ορό… 

Όταν εθελόντρια του Stray Sparta Greece που βρέθηκε στο κυνοκομείο ρώτησε για ποιο λόγο δεν τοποθετούν έστω μία κουβέρτα απάντησαν ότι δε χρειάζεται και ότι μετά θα επιστρέψει στο χώρο του κυνοκομείου κανονικά. Σημειωτέον ότι το εν λόγω κυνοκομείο είναι παράνομο, σε τραγικές συνθήκες προσπαθούν να επιβιώσουν περισσότερα από 400 ζώα, τα περισσότερα εξ αυτών αλυσοδεμένα σε κάδους σκουπιδιών ή σε μικρά λασπωμένα κλουβιά, ενώ στο παρελθόν έχουν γίνει καταγγελίες και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσής τους. 

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του SKAI.gr, η εθελόντρια, Ζ. Κ., ζήτησε να φιλοξενήσει το κουτάβι για να μην επιστρέψει στο κυνοκομείο, που το βράδυ η θερμοκρασία έφτασε τους -1 βαθμούς Κελσίου, και οι υπεύθυνοι της αρνήθηκαν να το δώσουν εκείνη τη στιγμή και την παρέπεμψαν στον κτηνίατρο του δήμου ώστε τη Δευτέρα (!)  να πάρει χαρτί φιλοξενίας. Επίσης, σε ερωτήσεις που τους έγιναν για το ποιο πρόβλημα υγείας έχει το ζώο, ουδέποτε της απάντησαν.

Αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει το συγκεκριμένο κουτάβι ή να σώσει από το ψύχος και τη μόνιμη αλυσόδεση ένα ζώο του κυνοκομείου Σπάρτης μπορεί να καλέσει στο 6973327711. 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button