Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Τα ζώα του Πέτρου Δούκα

Σπάρτη: 19 ζώα φιλοξενεί στο σπίτι του ο δήμαρχος (pics)

Ζωολογικός κήπος το σπίτι του Πέτρου Δούκα. Τι αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του για τη «φιλοζωϊκή» που έχει δημιουργηθεί σε αυλή και σαλόνι!

Ούτε ένα ούτε δύο ούτε τρία, αλλά 19 ζώα φροντίζει στο σπίτι του ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook. 

 

Ο δήμαρχος που αποκαλεί το σπίτι του "φιλοζωϊκή" παραθέτει ένα σύντομο ιστορικό και πολλές φωτογραφίες από τα ζώα που γεμίζουν την αυλή του.

«Φιλοζωική. Μέχρι στιγμής φροντίζουμε σπίτι μας 4 σκυλιά = Λέων (τσοπανόσκυλο θηρίο raven καρπαθίων - μας τον έδωσε κουτάβι φίλος από τη Σκάλα), ο Όμπι (τον μάζεψα κουτάβι σε κακά χάλια από το δρόμο στη Σκούρα), η Ζουζού και η Βίλμα (τις μάζεψαν κουτάβια από το δρόμο οι κόρες μου), συν δυό γάτες, ένα γάτο, 4 κότες, 1 φραγκόκοτα, 2 γαλοπούλες, 3 κουνέλια και μια χελωνίτσα που κάπου κρύβεται!. *εντωμεταξύ προστέθηκε και ένας γάλος!», σημειώνει!

Δείτε φωτογραφίες από τα ζώα που φιλοξενεί στο σπίτι του ο Πέτρος Δούκας: 

Τα ζώα του Πέτρου Δούκα

 

Τα ζώα του Πέτρου Δούκα

 

Τα ζώα του Πέτρου Δούκα

 

Τα ζώα του Πέτρου Δούκα

 

Τα ζώα του Πέτρου Δούκα
Τα ζώα του Πέτρου Δούκα

 

Τα ζώα του Πέτρου Δούκα

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.