Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σκυλίτσα Νέο Ροεινό Ναυπλίου

Σοκ με σκυλίτσα στο Νέο Ροεινό Ναυπλίου: Μυρίζει πεθαμένο ενώ κουνιέται!

Βρέθηκε σκελετωμένη, σε άθλια κατάσταση. Ο Στέλιος Κυριακού ανέλαβε να την περιθάλψει και ψάχνει λύση για την φιλοξενία της.

Μυρίζει πεθαμένο ενώ κουνιέται. Με αυτή τη φράση περιγράφει ο Στέλιος Κυριακού μία σκυλίτσα η οποία βρέθηκε στο Νέο Ροεϊνό Ναυπλίου, σκελετωμένη, ταλαιπωρημένη, σε άθλια κατάσταση.

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων ο γνωστός ζωόφιλος: «Άντε τώρα να εξηγήσεις σε αυτό το ζωντανό, ότι οι ζωόφιλοι το χρησιμοποιούν για την δόξα και κανά ευρουλάκι, οι δήμοι το χρησιμοποιούν για να βγάλουν τα σπασμένα των εκλογών, οι κτηνίατροι το χρησιμοποιούν για να τα τσεπώσουν και εγώ ο γραφικός, φτωχός και μόνος, ενώ με κυνηγάνε όλοι οι παραπάνω, προσπαθώ να του βρω μια γωνίτσα για να αισθανθεί ασφάλεια και ζεστασιά...»

Και συνεχίζει: «Την βρήκε ο Νικολας Λυκος στο Νέο Ροεϊνό Ναυπλίου. Μυρίζει πεθαμένο ενώ κουνιέται, μου είπε ο Νικόλας. Μόλις την είδα έχασα τα λόγια μου. Τι να πω;»

«Απόψε στο αυτοκίνητο και από αύριο κτηνίατρο και μετά το χάος... Πώς θα πληρώσω δεν ξέρω ούτε και που θα την βάλω μετά δεν ξέρω αλλά μπορείτε να μου πείτε αν βρισκόταν στο δρόμο σας τι θα κάνατε; Άσε, μη μου πείτε καλύτερα γιατί είμαι σίγουρος ότι ο Νικόλας δεν είναι ο πρώτος που την είδε...», καταλήγει ο Στέλιος Κυριακού.

Σκυλίτσα Νέο Ροεινό Ναυπλίου

 

Σκυλίτσα Νέο Ροεινό Ναυπλίου

 

Σκυλίτσα Νέο Ροεινό Ναυπλίου

 

Σκυλίτσα Νέο Ροεινό Ναυπλίου

 

Σκυλίτσα Νέο Ροεινό Ναυπλίου

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.