Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρπαγή ανηλίκου Τριφυλλία

Σοκ και οργή στη Μεσσηνία με άνδρα που αποπειράθηκε να αρπάξει 3χρονο κοριτσάκι

Το περιστατικό που δεν είναι το μόνο, συνέβη μπροστά στα μάτια της μητέρας του!

Εφιαλτικές στιγμές για ένα κοριτσάκι τριάμισι ετών και την μητέρα του σήμερα το απόγευμα στην πλατεία των Φιλιατρών όταν ένας Σουδανός εργάτης γης αποπειράθηκε να αρπάξει το κοριτσάκι, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους Αστυνομικούς η μητέρα.

Το κοριτσάκι έπαιζε αμέριμνο όταν η μητέρα του αντιλήφθηκε ότι ο Σουδανός επιχείρησε να το αρπάξει στον ώμο και αμέσως επενέβη. Οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ο οποίος έσπευσε και αυτός στο αστυνομικό τμήμα, δηλώνοντας σε αυστηρό τόνο τα παρακάτω:

Στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας οι γονείς του κοριτσιού υπέβαλλαν μήνυση για αρπαγή ανηλίκου στον αλλοδαπό ο οποίος προσήχθη και κρατείται.

Ο Σουδανός είναι ηλικίας 29 ετών και διαθέτει έγγραφα νόμιμης παραμονής στην χώρα μας. Ο ίδιος αρνείται ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το κοριτσάκι.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.