Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αργείτικο καρναβάλι

Σοκ για τα μαγαζιά η ματαίωση του Αργείτικου Καρναβαλιού

Ο δήμος Άργους – Μυκηνών συστήνει ψυχραιμία και αυστηρή τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 27 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, μετά την απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για την αντιμετώπιση του Κορωνοιού να ματαιώσει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, με μεγάλη λύπη, όμως με  αίσθημα ευθύνης για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας και ακυρώνει όλες τις εκδηλώσεις έως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει σοκ στους επαγγελματίες της πόλης που περίμεναν αυτές τις μέρες για να δουλέψουν, καθώς το Αργείτικο καρναβάλι συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολύ κόσμο από τις γύρω πόλεις και από τους γύρω νομούς, ενώ και φέτος είχαν κλείσει ονόματα - κράχτες, όπως οι Locomondo. 

Όπως δηλώνεται από πλευράς του Δήμου: «Όλοι μας συμμεριζόμαστε την αγωνία των επαγγελματιών του τόπου αλλά και όλων των εργαζομένων που αγωνίστηκαν για την διεξαγωγή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Δήμο μας όμως δεν μπορεί και να παραβλέψει  την τεράστια ευθύνη που έχει απέναντι στην διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Συστήνουμε ψυχραιμία και αυστηρή τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής».

Διαβάστε Ακόμα:

 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.