Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
κορωνοϊός Μαλτέζος

SMS στα κινητά μας για τον κορωνοϊό. Συνέντευξη Μαλτέζου (ηχητικό)

Συντονιστικό όργανο σε κάθε νομό. Δεν επιτρέπεται αυτοσχεδιασμός
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 28 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η πιθανή μεγάλη εξάπλωση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Πελοπόννησο, εξετάστηκε στην ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε εκτάκτως το μεσημέρι της Παρασκευής ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Για τα αποτελέσματα της σύσκεψης έκανε δηλώσεις στο anagnostis.org ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος.

 

Στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός των εμπλεκομένων υπηρεσιών για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που απορρέουν από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Όπως τονίζει ο κος Μαλτέζος η Περιφέρεια θα ξεκινήσει να αποστέλλει μηνύματα sms για την ενημέρωση του πληθυσμού. Θα μεταδίδονται μηνύματα σχετικά με τα μέτρα ατομικής ασφάλειας και υγιεινής που πρέπει να λαμβάνουμε όλοι.   

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Επίσης επισημάνθηκε στη σύσκεψη ότι η περιφέρεια επιχειρεί τη συντονιστική δράση όλων των εμπλεκόμενων φορέων (νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, ιατρικού σύλλογοι, εκπαίδευση, δήμοι κλπ).

Σε κάθε περιφερειακή ενότητα θα υπάρξει κλήση συντονιστικού οργάνου, με τη συμμετοχή της περιφέρειας, των δήμων, του ιατρικού συλλόγου, του ΕΚΑΒ, της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κλπ, δηλαδή με όλους τους συνεμπλεκόμενους που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.

Σημαντικό επίσης είναι ότι η Περιφέρεια δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει με όποιους τρόπους μπορεί τις ανάγκες και ελλείψεις που μπορεί να υπάρξουν.

Ο κος Μαλτέζος επισημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού, είμαστε ένα κράτος οργανωμένο, έχουμε όλες τις δομές με τις οποίες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και πολύ σοβαρότερα πράγματα από αυτό. Τονίζει ωστόσο ότι δεν επιτρέπεται αυτοσχεδιασμός.

 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.