Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σκουπίδια Ερμιονίδα

Σκουπιδομάνι από τις βίλλες του Αγίου Αιμιλιανού - Τσαμαδός: 10 φορές καθαρίσαμε το ίδιο σημείο!

Με πρόστιμα προειδοποιεί ο Δήμος Ερμιονίδας.

Από την στιγμή που κάποιοι δεν θέλουν να συμμορφωθούν θα αρχίσουν τα επιβάλλονται τα πρόστιμα που προβλέπονται στον κανονισμό καθαριότητα του Δήμου Ερμιονίδας.

Αυτό υπογραμμίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Τσαμαδός, βλέποντας τις εικόνες που παρουσιάζουν κάποια σημεία όπου κλαριά και μπάζα από βίλλες καταλήγουν ανεξέλεγκτα σε αυτά.

 

Όπως σημειώνει ο Γιάννης Τσαμαδός:

«Για δέκατη φορά καθαρίζεται το συγκεκριμένο σημείο στην περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού. Οι σακούλες περιέχουν προϊόντα κλαδέματος και γκαζόν από τις παρακείμενες βίλλες, που θα μπορούσαν άνετα να διαχειριστούν με φωτιά εφόσον το διάστημα αυτό επιτρέπονται οι φωτιές.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στην είσοδο της Ερμιόνης και στα Φλάμπουρα και στην Βερβερόντα και σε κατοικημένες περιοχές του Κρανιδίου και του Πορτοχελίου.

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας κάποιοι δεν σέβονται τον κόπο του προσωπικού καθαριότητας ούτε την εικόνα του Δήμου μας.

Με λύπη αναφέρω ότι από εδώ και στο εξής θα αναγκαστούμε να εφαρμόσουμε τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου μας και να επιβάλλουμε τα ανάλογα πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφώνονται».

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.