Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Κρίγγος Πετσέλης

Σκληρή απάντηση Κρίγγου και Πετσέλη σε Χειβιδόπουλο

Αλήθειες και ψέματα για το μουσικό σχολείο

Σκληρή απάντηση των Αντιδημάρχων Άργους Μυκηνών Δημήτρη Κρίγγου και Χρήστου Πετσέλη στα όσα αναφέρει ο Τάσσος Χειβιδόπουλος για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

Πέτρα του σκανδάλου στάθηκε η χαρμόσυνη είδηση για την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και τον εκσυγχρονισμό του ήδη υπάρχοντος σχολείου που βρίσκεται στην Προσύμνη.

Νέο σύγχρονο Μουσικό Σχολείο στην Αργολίδα

Όπως σημειώνουν οι δύο αντιδήμαρχοι:

«Ο φόβος του κ. Χειβιδόπουλου για την επερχόμενη παταγώδη εκλογική ήττα του και ο πανικός της αδυναμίας αντιμετώπισής της, τον οδηγούν σε ανακοινώσεις προς υποστήριξη των οποίων, εκτός του ψεύδους, επιστρατεύει μια αισχρή φρασεολογία και ύφος ενδεικτικά της πολιτικής στάσης που τον εκφράζει στην ουσία. Μέσα στον πανικό του αποδεικνύει το πραγματικό του πρόσωπο και αρχίζει να ξεφτίζει το ευγενές προσωπείο που επιμελώς συντηρούσε. Και επειδή ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη θα παίρνει και τις απαντήσεις του, χωρίς βέβαια να τον ακολουθούμε σε αυτήν τη φρασεολογία γιατί το ήθος μας δεν μας το επιτρέπει.

Η ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία υποβολής πλήρους πρότασης στην Ε.Υ.Δ. Π.Π. για τη χρηματοδότηση του έργου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδος του προκάλεσε πανικό και είναι προφανής και ο τρόμος του για τη διαφαινόμενη ένταξη του μεγάλου έργου για το δήμο μας και την Αργολίδα. Δυστυχώς, με την πολιτική μικρότητα που τον διακρίνει, δε βρήκε μια καλή κουβέντα για να σχολιάσει τη μεγάλη προσπάθεια, που μετά από πολλά εμπόδια εν τέλει ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μιας ομάδας στελεχών και εξωτερικών συνεργατών του δήμου Άργους Μυκηνών που από κοινού εργάστηκαν για την εκπόνηση των μελετών, την αδειοδότηση και την ολοκλήρωση της υποβαλλόμενης πρότασης, που θα οδηγήσει στην υλοποίηση ενός έργου που αποτελούσε όνειρο πολλών ανθρώπων σε ολόκληρο το νομό.

Πρόκειται για ένα έργο για το οποίο, γνωρίζοντας τις προσπάθειες που επί χρόνια κάναμε και αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα του, ο ίδιος ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης δεσμεύθηκε για την ένταξή του, το καλοκαίρι που μας πέρασε ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου σε εκδήλωση για τον Ιωάννη Καραμάνο στην Προσύμνη.

Ο κ. Χειβιδόπουλος δεν σέβεται το θεσμικό του ρόλο και χρησιμοποιεί την ιδιότητα του αντιπεριφερειάρχη για να κάνει αντιπολίτευση στο δήμο Άργους Μυκηνών θέλοντας και ατυχώς νομίζοντας ότι έτσι θα εξυπηρετήσει μικροπολιτικές προσωπικές του σκοπιμότητες, με στόχο την πολιτική του επιβίωση. Κανείς βέβαια δεν ξεχνά την συμμετοχή του κ. Χειβιδόπουλου σε συσκέψεις στις οποίες εξετάζονταν το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης του σχολείου αλλού με ό,τι αυτό θα σήμαινε από άποψη καθυστερήσεων ή και ματαίωσης της επέκτασης του.

Όλοι έχουν πλέον αντιληφθεί ότι χρησιμοποιεί τον θεσμικό του ρόλο κατά το πως τον βολεύει και υπό τον μανδύα του αντιπεριφερειάρχη κάνει αντιπολίτευση σε μια δημοτική αρχή που παλεύει για το καλό των δημοτών της. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος και μνήμη έχει και κρίση και στις επερχόμενες εκλογές θα κατατάξει τον καθένα εκεί που του πρέπει.

Κρατείστε τη σημερινή ανακοίνωση του κ. Χειβιδόπουλου ως μνημείο κακεντρέχειας και μεμψιμοιρίας που αποδεικνύει τις παλαιοκομματικές πρακτικές που υιοθετεί, αν και αρέσκεται να εμφανίζεται ως νέος. Τον καθένα μας όμως τον χαρακτηρίζουν οι πράξεις και τα έργα του. Η ιστορία , ευτυχώς, θα μας δικαιώσει και το Μουσικό Σχολείο Αργολίδος έχουμε την βεβαιότητα ότι σύντομα θα ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί.

Δημήτρης Κρίγγος -Χρήστος Πετσέλης
Αντιδήμαρχοι Άργους Μυκηνών

Υ.Γ.: Αναφορικά δε με τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί ας κοιταχτεί στον καθρέφτη του και θα διαπιστώσει σε ποιον ταιριάζουν γάντι ...».

Μουσικό Σχολέιο Αργολίδας

Η ανακοίνωση Χειβιδόπουλου για το Μουσικό Σχολείο αναφέρει:

«Οι Αντιδήμαρχοι του Καμπόσου μπέρδεψαν το Μουσικό Σχολείο και την Μουσική Παιδεία με την Υποκριτική και την Εικονική Πραγματικότητα.

Σε μία ακόμη επίδειξη πολιτικής υποκριτικής, οι αντιδήμαρχοι του Καμπόσου Πετσέλης και Κρίγγος, με στόμφο και διήγηση Βαρόνου Μινχάουζεν, μας είπαν ότι σε τέσσερις μήνες θα ξεκινήσουν το έργο του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στην Προσύμνη.
Έδειξαν σχέδια, έβγαλαν φωτογραφίες και αυτοεπαινέθηκαν.

Ξέχασαν να πουν όμως ότι:

- Το έργο δεν έχει ακόμη ενταχθεί , απλώς υπέβαλλαν φάκελο στην ειδική πρόσκληση που έβγαλε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ως αποτέλεσμα του προσωπικού ενδιαφέροντος του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, των προσπαθειών των Αντιπεριφερειαρχών και όλων των Περιφερειακών Συμβούλων, των ομογενών δωρητών που τιμήθηκαν το καλοκαίρι, όλων των κατοίκων της Προσύμνης, του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας και φυσικά των μαθητών και των καθηγητών τους.

- Η ειδική πρόσκληση, η οποία αφορά μόνο σχολεία ειδικού σκοπού, αυξάνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες ένταξης, έγινε από τον Πέτρο Τατούλη, για να καταφέρει ο Δήμος Άργους Μυκηνών και οι τεχνοκράτες αντιδήμαρχοί του να υποβάλλουν και πάλι πλήρη και ολοκληρωμένο φάκελο του έργου.

- Ο φάκελος θα αξιολογηθεί από την διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ευχόμαστε όλοι, αυτή τη φορά να είναι πλήρης, ώστε να καταφέρει επιτέλους η Περιφέρεια Πελοποννήσου να εντάξει και να χρηματοδοτήσει το έργο του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας. Και αυτό διότι στην προηγούμενη προγραμματική περίοδο δεν κατάφεραν να εντάξουν το έργο, παρά τις σχετικές εξαγγελίες τους, χάνοντας πολύτιμο χρόνο, που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην λειτουργία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη προγραμματική περίοδο ολοκληρώθηκαν έργα κατασκευής Μουσικών Σχολείων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εκτός από την Αργολίδα.

Ας σταματήσει λοιπόν ο πολιτικός θίασος Καμπόσου την παραπληροφόρηση και ας ασχοληθεί έστω και στο τέλος της θητείας του σοβαρά με τα προβλήματα του Δήμου.

Λυπούμαστε διότι η πολιτική γήρανση του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων, τους οδηγεί σε παραπατήματα που βλάπτουν τον Δήμο».

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.