Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Σκηνές απείρου κάλλους με καδρόνια και μπόλικο ξύλο στο νοσοκομείο Ναυπλίου

Δράστες και θύματα τσιγγάνοι που αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους εντός της νοσηλευτικής μονάδας. Αυτή τη φορά την γλίτωσαν οι γιατροί...
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 16 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Εντός του νοσοκομείου Ναυπλίου αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους δύο ομάδες τσιγγάνων σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες η μία ομάδα μπήκε μέσα στους χώρους της νοσηλευτικής μονάδας και επιτέθηκε με καδρόνια σε ομοεθνείς τους με τους οποίους είχαν προσωπικές διαφορές.

Έπεσε αρκετό ξύλο με αποτέλεσμα ένας από τους εμπλεκόμενους να τραυματιστεί στο κεφάλι, όπου του προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες. 

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και κατέφθασε στο σημείο με ισχυρή δύναμη για να επιβάλλει την τάξη, όπως και έγινε.

Στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό ξύπνησαν δυσάρεστες μνήμες από περιστατικό του περασμένου Αυγούστου, όπου σε παρόμοια συμπλοκή, την είχε πληρώσει και γιατρός του νοσοκομείου, τον οποίο τον είχαν χτυπήσει με μπουνιές, επειδή «τόλμησε» να τους πει να εξέλθουν από το χειρουργικό τμήμα την ώρα που έκανε την δουλειά του.  

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org