Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Επισκευές σχολείων

Σημαντικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Ερμιόνης και στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τι έργα θα γίνουν, πόσο θα κοστίσουν και από που χρηματοδοτούνται.

Ανατέθηκε σήμερα σε ανάδοχο η εκτέλεση του έργου «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτηρίων και λοιπές δράσεις» μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων».

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

Επισκευή στα δώματα του δημοτικού σχολείου της Ερμιόνης και του γυμνασίου Κρανιδίου.

Στο Δημοτικό σχολείο της Ερμιόνης θα πραγματοποιηθούν τοπικά κάποιες επισκευές στον φέροντα οργανισμό.

Επιπρόσθετα θα γίνουν και εργασίες σήμανσης σε όλα τα σχολεία της επικράτειας του Δήμου Ερμιονίδας, όπως οριζόντια σήμανση και προειδοποίηση των οδηγών με μόνιμους ανακλαστήρες «μάτια γάτας», διαγράμμιση του οδοστρώματος με ανακλαστική βαφή και κατακόρυφη σήμανση και προειδοποίηση των οδηγών με την τοποθέτηση των πινακίδων αναγγελίας κινδύνου Κ-16 «Κίνδυνος λόγω συχνής κίνησης παιδιών».

Τέλος προβλέπεται να τοποθετηθεί ράμπα πρόσβασης ΑΜΕΑ στο γυμνάσιο Κρανιδίου. Η ράμπα πρόσβασης θα έχει μεταλλικό γαλβανισμένο σκελετό και πλαστικό ή πλαστικοποιημένο δάπεδο (deck).

Συμπερασματικά, ο προϋπολογισμός του έργου με απρόβλεπτα και αναθεώρηση είναι 77.083,03€ χωρίς Φ.Π.Α. και 95.583,00€ με Φ.Π.Α. Ειδικότερα, η δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ 30-7331.010 με περιγραφή ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ", του προϋπολογισμού 2018 της αναθέτουσας αρχής και συγκεκριμένα οι 73.800,00€ με Φ.Π.Α. θα χρηματοδοτηθούν από πιστώσεις στα πλαίσια της πρόσκλησης ΙΙ, από το πρόγραμμα χρηματοδότησης ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων», με τίτλο «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτηρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις» και οι υπόλοιπες 21.783,00€ με Φ.Π.Α. από ιδίους πόρους.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.