home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Σημαντικά έργα για την Ερμιονίδα στη συνάντηση Νίκα, Μαλτέζου, Γανώση και Γεωργόπουλου

Σειρά θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο Ερμιονίδας εξετάστηκαν στη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο, τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο και συνεργάτες του, παρουσία και του περιφερειακού συμβούλου Τάσου Γανώση.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Ερμιονίδας για το έργο αποκατάστασης του κρηπιδώματος στο λιμάνι της Κόστας, μέσω του οποίου -ιδιαίτερα κατά τους θερινές μήνες- εξυπηρετείται πλήθος κόσμου που κατευθύνεται στις Σπέτσες.

Συμφωνήθηκε επίσης, η επίσπευση των διαδικασιών και η συνεργασία για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου Ερμιονίδας, σε οικόπεδο 42 στρεμμάτων το οποίο αποτελεί δωρεά Ηλία Φωστίνη. Ακόμα, εξετάστηκε το πλαίσιο συνεργασίας για την επισκευή και ανάδειξη του ναού Ταξιαρχών στην Ερμιόνη.

Τέλος, επαναβεβαιώθηκαν οι συνεχείς δράσεις δενδροφυτεύσεων, διαγραμμίσεων, φωτισμού και συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Ερμιονίδας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button