Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Καμπόσος Ερασίνος

Σηκώνει μπαϊράκι ο Καμπόσος για τον Ερασίνο - «Να μην τολμήσουν να τον αγγίξουν» (Βίντεο)

Παρέμβαση με πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο προτείνει ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών για τον ποταμό. Τι είπε για το νέο εκλογικό νόμο, τη συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών και ένα έργο πνοής για τη Νέα Κίο.

Να μην τολμήσουν να αγγίξουν τον Ερασίνο, τονίζει ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος που έδωσε το στίγμα της στάσης που θα κρατήσει στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης αναφορικά με το αντιπλημμυρικό έργο που προγραμματίζεται να γίνει, το οποίο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από μερίδα πολιτών που εκφράζουν αντιρρήσεις αναφορικά με τη μελέτη που παρουσιάστηκε, σε σχέση με το περιβαντολογικό κομμάτι.

Αντίθετος με την παρέμβαση που δρομολογείται στον ποταμό είναι η δημοτική αρχή Άργους - Μυκηνών, με τον Δημήτρη Καμπόσο να αντιπροτείνει μια ήπια παρέμβαση, φιλική περιβαντολογικά, με τη χάραξη της διαδρομής περιμετρικά του Ερασίνου με κυβόλιθους και τη δημιουργία ποδηλατόδρομων ώστε να κάνουν τη βόλτα τους οι πολίτες δίπλα στη φύση.

Ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών αναφέρεται επίσης σε μια σειρά έργων που δρομολογούνται στον Δήμο Άργους - Μυκηνών με στόχο την προστασία της Νέας Κίου από πλημμύρες αλλά και την τουριστική τόνωση του Άργους και της ευρύτερης περιοχής, μέσω της συνεργασίας του Δήμου με τη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ο Δ. Καμπόσος αναφέρθηκε ακόμα στο νέο εκλογικό νόμο, ο οποίος, όπως λέει, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.