Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Τόνια Αντωνοπούλου

Σχεδόν παμψηφεί η Τόνια Αντωνοπούλου νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ερμιονίδας

Παίρνει τη θέση του παραιτηθέντος Χρήστου Μπαλαμπάνη

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (20/10) η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ερμιονίδας με θέμα την εκλογή νέου προέδρου δημοτικού συμβουλίου ύστερα από την παραίτηση του Χρήστου Μπαλαμπάνη. Στην θέση του Προέδρου ήταν ο Ιωσήφ Μερτύρης ο οποίος και κήρυξε την έναρξη της διαδικασίας.

Ύστερα από πρόταση της πλειοψηφίας και  του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου προτάθηκε για Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  η κ.Τόνια Αντωνοπούλου.

Ύστερα από ψηφοφορία πού έγινε η κ. Αντωνοπούλου εξελέγη σχεδόν παμψηφεί αφού από τους 21 παρόντες πήρε 19 ψήφους ενώ βρέθηκαν δύο λευκά.

.Αμέσως μετά την εκλογή της η κ. Αντωνοπούλου σε χαιρετισμό της στο δημοτικό συμβούλιο ανέφερε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή αυτή. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον δήμαρχο . Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα , σας ευχαριστώ όλους εσάς που με ψηφίσατε. Αυτό που θέλω να πω μόνο είναι ότι παραιτούμε από κάθε οικονομική απολαβή που αφορά την θέση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Εύχομαι αυτή η θέση να είναι προσωρινή για μένα   και εύχομαι να γυρίσει γρήγορα ο Χρήστος Μπαλαμπάνης και να πάρει την θέση που του αξίζει, που του αρμόζει , πού είναι δικιά του».

Ιχνηλάτες Ερμιονίδας / Photo: sport-ermionida.blogspot.com

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.