Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Το σχέδιο του για την Αργολίδα παρουσίασε ο Δέδες από το Ναύπλιο

Κατάμεστο το Εργατικό Κέντρο στην κεντρική του ομιλία - Κράτησε ήπιους τόνους και εστιάσε σε συγκεκριμένες προτάσεις για τα βασικά προβλήματα του νομού.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 20 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την Αργολίδα και την Πελοπόννησο παρουσίασε ο Γιώργος Δέδες στην κεντρική του ομιλία στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου το βράδυ της Κυριακής. 

Σημαντικό μέρος της ομιλίας του, ο Γιώργος Δέδες το αφιέρωσε στα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, εστιάζοντας στη συνέχεια σε συγκεκριμένες προτάσεις που μπορούν να διαμορφώσουν τις προϋποθέσεις  υπέρβασής τους και να σηματοδοτήσουν την αρχή μιας νέας αναπτυξιακής δυναμικής  στην περιοχή.

Ως κύριες προτεραιότητες έθεσε την διαχείριση των υδάτων μέσω και της ολοκλήρωσης του ανάβαλου, την ενέργεια μέσω της σύνδεσης με τον αγωγό φυσικού αερίου, καθώς επίσης και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος βλέποντάς το από μία νέα σκοπιά, αφού το πρόγραμμα της «Μυθικής Πελοποννήσου» κρίνει πως δεν έχει φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Γιώργος Δέδες Ναύπλιο

Γιώργος Δέδες Ναύπλιο

«Δεν υπάρχει δείγμα των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που είχε υποσχεθεί ο κ. Τατούλης στην Αργολίδα, όπως και σε κανένα Νομό της Πελοποννήσου», τόνισε ο Γιώργος Δέδες, τονίζοντας ότι η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή, υπηρέτησε επικοινωνιακές πολιτικές εντυπωσιασμού αντί να εφαρμόσει ένα ουσιαστικό αναπτυξιακό σχέδιο.

Ως κομβικό ζήτημα, έθεσε το Ενεργειακό, μέσω της διασύνδεσης του αγωγού φυσικού αερίου, σε τριπλή κατεύθυνση: οικιακή κατανάλωση, επιχειρήσεις, πρωτογενής τομέας και θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Εστίασε επίσης, στον Πολιτισμό, τον Τουρισμό και τις μεταξύ τους διασυνδέσεις, σε ένα νέο πλαίσιο τουριστικής ανάπτυξης και προβολής, κρίνοντας πως το πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα της «Μυθικής Πελοποννήσου», δεν έχει φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Γιώργος Δέδες Ναύπλιο

Γιώργος Δέδες Ναύπλιο

Για το οδικό δίκτυο, όπου η Αργολίδα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, έθεσε ως απόλυτη προτεραιότητα το έργο του οδικού άξονα που συνδέει την Αρχαία Νεμέα με τις Μυκήνες,  για το οποίο δεσμεύτηκε ότι μπορεί να προχωρήσει πολύ γρήγορα, εφόσον αξιοποιηθεί και η δουλειά που έχει γίνει από το Υπουργείο Υποδομών. Επίσης, έθεσε στους άμεσους στόχους την εκκίνηση, έστω βήμα – βήμα, του έργου των οδικών προσβάσεων της Ερμιονίδας. 

«Οι “Νέοι Δρόμοι” είναι η μόνη περιφερειακή παράταξη που παρουσιάζει σήμερα ένα ρεαλιστικό και συνεκτικό, στρατηγικό σχέδιο Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχοντας την πείρα, την αποφασιστικότητα και τους ανθρώπους για να το κάνει πράξη», είπε ο Γιώργος Δέδες, χαρακτηρίζοντας ως κρίσιμο στοιχείο σε αυτή τη «μάχη» των Περιφερειακών εκλογών, τη θέληση και την απόφαση των πολιτών να είναι παρόντες και πρωταγωνιστές στη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στην Πελοπόννησο στις 26 Μαΐου.

«Στεκόμαστε δίπλα –δίπλα με τους πολίτες, στην αφετηρία των Νέων Δρόμων και ξεκινάμε την πορεία της παραγωγικής ανασυγκρότησης, της αποκατάστασης των καταρρακωμένων θεσμών, της διαφάνειας. Για να ανατρέψουμε τη στασιμότητα και να δημιουργήσουμε μαζί το μέλλον ανάπτυξης και προοπτικής που αξίζει στον τόπο μας», τόνισε στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Γιώργος Δέδες.

Γιώργος Δέδες Ναύπλιο

Γιώργος Δέδες Ναύπλιο

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίαστηκαν οι 12 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για την Αργολίδα οι οποίοι είναι οι εξής:

1. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
2. ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3. ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
4. ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
5. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
6. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
7. ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
8. ΡΟΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
9. ΣΚΛΗΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
10. ΣΚΟΥΡΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
11. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
12. ΤΣΕΤΣΕΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 

Γιώργος Δέδες Ναύπλιο

Γιώργος Δέδες Ναύπλιο

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» είχε αναφερθεί εκτενώς στα θέματα που απασχολούν το νομό σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγες μέρες στο anagnostis. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Γιώργος Δέδες Ναύπλιο

Γιώργος Δέδες Ναύπλιο

Γιώργος Δέδες Ναύπλιο

Γιώργος Δέδες Ναύπλιο

Γιώργος Δέδες Ναύπλιο

 

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.