Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΚΗΣ ΓΚΑΤΖΙΟΣ - ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΑΣ

Σενάριο από ταινία ο κορωνοϊός σε Αν. Μακεδονία και Θράκη (Video)

Ο Ά. Γκάτζιος συνομιλεί με το δημοσιογράφο Σπ. Λάτσα για τις εξελίξεις στην περιοχή του. Τα κρούσματα, η ανησυχία, ο κόσμος, τα νοσοκομεία, η οικονομία…
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 26 Μαρ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σενάριο από ταινία η Δράμα. Δεν κυκλοφορεί σχεδόν κανείς, περιορισμένες οι μετακινήσεις. Πόλη φάντασμα, μια νεκρή πόλη. Ελάχιστα αυτοκίνητα. Στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη αρχίζει να σφίγγει κλοιός από τον κορωνοϊό και να δημιουργείται ανησυχία και στους κατοίκους.

Με αυτά τα λόγια ο Σπύρος Λάτσας εκδότης της εφημερίδας «Εργασία» και δημοσιογράφος του Ena Channel, περιγράφει την κατάσταση στην περιοχή του.

Όπως σημειώνει στην Καβάλα και στη Δράμα έχουν εκκενωθεί όροφοι νοσοκομείων, ώστε να μπορούν εκεί να αντιμετωπιστούν πιθανά κρούσματα. Οι ΜΕΘ και εκεί είναι περιορισμένες.

Αναφορικά δε, με την οικονομία στην περιοχή σημειώνει:

Όταν δεν κυκλοφορεί άνθρωπος ποιός θα πάει στα μαγαζιά. Οι επαγγελματίες φοβούνται πόσο θα διαρκέσει ο περιορισμός της κυκλοφορίας και προβληματίζονται παράλληλα  για το πόσο καιρό θα κάνει να πάρει εμπρός η οικονομία, όταν ξαναβγεί ο κόσμος από τα σπίτια.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.