Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σεμινάριο για δότες μυελού των οστών στο Άργος

ΔημοσιεύτηκεFebruary 11, 2017
από admin
Σεμινάριο για δότες μυελού των οστών στο Άργος

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου, Κορίνθου και Τρίπολης με την υποστήριξη του Τομέα Σαμαρειτών και του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  Dr. Αντώνιου Αυγερινού αποδέχτηκε την πρόσκληση του Συλλόγου εθελοντών Αιμοδοτών «Δεσμοί Αίματος» και του ΚΕΔΜΟΠ ‘’Χάρισε Ζωή’’ και συμμετείχε, την Τρίτη 7/2/2017 και ώρα 17:00 στο Άργος στο 4ο σεμινάριο εκπαίδευσης και πιστοποίησης ενημερωτών – προσελκυτών δοτών Μυελού των Οστών.
 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει σε ένα σεμινάριο όπου στόχο είχε την προσφορά ανθρώπου προς έναν άλλο άνθρωπο. Στο σεμινάριο εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν Εθελοντές Σαμαρείτες ώστε να μπορούν ενημερώνουν και να εγγράψουν πιθανούς εθελοντές δότες ώστε κάθε πάσχοντας να βρίσκει τον δότη του που πραγματικά θα του Χαρίσει Ζωή. Δυστυχώς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό σε πολλούς ότι η διαδικασία λήψης μοσχεύματος πραγματοποιείται από το αίμα και ότι μπορεί κάποιος να γίνει δότης απλά δίνοντας σάλιο.

Οι εθελοντές του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου, Κορίνθου και Τρίπολης είναι έτοιμοι να βάλουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι στον συνάνθρωπο που αγωνιά καθημερινά μέχρι να βρει το συμβατό του δότη γιατί η μοναδική ελπίδα είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών... δηλαδή Εμείς!
 

Ετικέτες

Σαμαρείτες Ναυπλίου Ερυθρός Σταυρός Ναυπλίου Άργος
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.