Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Καλαμάτα

Σε τελικό στάδιο οι προτάσεις για παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο στην Καλαμάτα

Κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν και τα περιθώρια συνεργασίας του Δήμου με τους συμμετέχοντες φορείς

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιουνίου στο Δημαρχείο Καλαμάτας, υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και την Διευθύντρια Πολεοδομίας Σταυρούλα Αγρίου, με εκπροσώπους του Τεχνικού Επιμελητηρίου, του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και μελών του Αρχιτεκτονικού Συμβουλίου.

Αντικείμενο της συνάντησης, η επεξεργασία προτάσεων στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Δημοτικής Αρχής για παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο της πόλης. Ήδη η συσταθείσα επιτροπή του Δήμου, έχει καταλήξει σε μία σειρά από συγκεκριμένες προτάσεις, που αφορούν πεζοδρομήσεις, μονοδρομήσεις, ποδηλατοδρόμους και πάρκα και απομένουν οι τελικές διατυπώσεις προκειμένου να παρουσιαστούν και να τεθούν προς συζήτηση και αποφάσεις στα αρμόδια συλλογικά όργανα του Δήμου.

Επίσης κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν και τα περιθώρια συνεργασίας του Δήμου με τους συμμετέχοντες φορείς, στο πλαίσιο της υποστήριξης των απαραίτητων μελετών για να ολοκληρωθούν ταχύτερα οι απαιτούμενες διαδικασίες.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.