Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λάμπρου εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ερμιόνης

Σε προεκλογικούς ρυθμούς οι υποψήφιοι στην Ερμιόνη

Τι είπε ο Λάμπρου στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου

Με αρκετό κόσμο να δίνε το παρών εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ το εκλογικό κέντρο της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας στην Ερμιόνη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας και επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ κ. Τάσος Λάμπρου, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους παριστάμενους Δημότες, τόνισε την ανάγκη της ενεργοποίησης των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου: «για να ξεφύγουμε από την μιζέρια της λογικής μιας απλής διαχείρισης των Δημοτικών πραγμάτων. Αναζητούμε το όραμα" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε : "θέλουμε ο Δήμος μας, να αξιοποιήσει ευρωπαϊκά προγράμματα. Να εισέλθει στην ευρωπαϊκή οικογένεια των Δήμων που πρωταγωνιστούν στην αξιοποίηση όλων των ευρωπαϊκών, εθνικών και περιφερειακών χρηματοδοτήσεων. Θέλουμε ένα Δήμο, ανοιχτό στην κοινωνία».

Παράλληλα, ο κ. Λάμπρου, αφού άσκησε δριμύτατη κριτική στην παρούσα Δημοτική Αρχή του κ. Σφυρή, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ και δεσμεύτηκε ότι εφόσον οι Δημότες της Ερμιονίδας, του δώσουν την εντολή της διοίκησης του Δήμου, ο ίδιος και οι συνεργάτες του, θα εφαρμόσουν και θα υπηρετήσουν, ενα «νέο ύφος, ένα νέο ήθος, στη δημοτική εξουσία και λειτουργία του Δήμου».

Λάμπρου εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ερμιόνης

Λάμπρου εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ερμιόνης

«Είμαστε η παράταξη που θα ενώσει την τοπική μας κοινωνία" είπε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και πρόσθεσε : "απαιτείται όλοι μαζί, να υπερασπιστούμε την αξία της συμμετοχής, την αξία της κοινωνικής συνοχής και να υποστηρίξουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη ο κ. Λάμπρου, εστίασε σημαντικό μέρος της ομιλίας του, στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων που δίνει ο "Κλεισθένης" για την εύρυθμη λειτουργία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον οποίο χαρακτήρισε ως "κύτταρο δημοκρατίας" και ανέλυσε τις προτάσεις του για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Ερμιονίδας Όπως: Αναβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου, μηνιαία λογοδοσία των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, ώρα δήμαρχου, θέσπιση του θεσμού του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου, γραφείο δημότη με ηλεκτρονική διασύνδεση κ. α. και τόνισε την ανάγκη συλλογικότητας και συνεργασίας με τους επικεφαλής των παρατάξεων, τους φορείς, τους συλλόγους καθώς και τις ομάδες Δημοτών.

Λάμπρου εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ερμιόνης

Λάμπρου εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ερμιόνης

Κλείνοντας ανέφερε: «Σας ζητώ να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. Να δώσουμε μαζί αυτή την κρίσιμη μάχη. Είμαστε οι πιο ικανοί. Έχουμε την εμπειρία. Έχουμε την αποφασιστικότητα για να βάλουμε ένα λιθαράκι στην πρόοδο του τόπου μας. Προχωράμε μπροστά. Γυρίζουμε σελίδα. Με σύνεση, συλλογικότητα και συναίνεση, εγγυόμαστε ότι θα είμαστε η Δημοτική Αρχή που θα σέβεται όλους τους Δημότες. Που θα σέβεται το δημοτικό - δημόσιο χρήμα».

Λάμπρου εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ερμιόνης

Λάμπρου εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ερμιόνης

Λάμπρου εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ερμιόνης

Λάμπρου εγκαίνια εκλογικού κέντρου Ερμιόνης

 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.