Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σε πλοία θέλει πρόσφυγες και μετανάστες ο Καμπόσος (Vid)

Σε πλοία θέλει πρόσφυγες και μετανάστες ο Καμπόσος (Vid)

Η λύση του δημάρχου Άργους - Μυκηνών για το μεταναστευτικό

Με το προσφυγικό - μεταναστευτικό καταπιάνεται ο Δημήτρης Καμπόσος στην εβδομαδιαία του επικοινωνία του με τους δημότες, την οποία επαναφέρει μετά από καιρό.

Ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών αναφέρεται στον διαχωρισμό μεταξύ προσφύγων και μεταναστών, στον ρόλο της Τουρκίας και στους τόπους που θα πρέπει να φιλοξενηθούν, προτείνοντας τη δική του λύση.

Αντί για την κοστοβόρα κατασκευή Κέντρων Φιλοξενίας στα νησιά και την ενδοχώρα, προτείνει να φιλοξενηθούν μέσα σε επιβατικά καράβια.

«Το κάθε καράβι μπορεί να φιλοξενήσει εως 5.000, ίσως και περισσότερους. Έχει μέσα εστιατόρια, έχει μέσα καμπίνες για να κοιμούνται, έχει χώρους και διαμερίσματα που μπορείς να ξεχωρίσεις τα μικρά παιδιά που πολλές φορές πέφτουν θύματα βιασμού, να ξεχωρίσεις τις οικογένειες και να ξεχωρίσεις και τις φυλές», σημειώνει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Δείτε από το 5:23 και μετά:

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.