Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Οι «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1 σε Καλαμάτα και Ναύπλιο

Σε Ναύπλιο και Καλαμάτα οι «Συνδέσεις»

Η εκπομπή της ΕΡΤ1 «ταξιδεύει» στη Πελοπόννησο.

Το μεγάλο οδοιπορικό των «ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ» συνεχίζεται. Μετά τους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και την Κρήτη οι «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» (13.00-15.00) κάνουν στάση στην Πελοπόννησο.

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου ο Κώστας Λασκαράτος και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος «συνδέονται» με τη Χρύσα Παπασταύρου στο στούντιο της Αγίας Παρασκευής και μεταφέρουν τον παλμό της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Το μεγάλο στοίχημα του τουρισμού για το φετινό καλοκαίρι, το διαχρονικό πρόβλημα των απορριμμάτων, αλλά και οι προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους για να ζήσουν στην Καλαμάτα. Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από την ΕΡΤ Καλαμάτας 107.2 και 104.4!

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου κάνουν στάση στο Ναύπλιο. Από το Μπούρτζι και το Παλαμήδι μέχρι την Επίδαυρο και το Λυγουριό, μεταφέρουν το «άρωμα» από την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και μας «συστήνουν» τα γραφικά ψαροχώρια του.

«Συνδέονται» με τις Μυκήνες αλλά μας αποκαλύπτουν και το πώς το NETFLIX και η τηλεόραση της Κορέας, ανακάλυψαν το Ναύπλιο.

Με πλούσιο ρεπορτάζ και συνδέσεις και με τους ανταποκριτές της ΕΡΤ, Ηλία Μαραβά στην Καλαμάτα και Γιάννη Γαλανόπουλο, στο Ναύπλιο.

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.