Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Σε λεπτή κλωστή κρέμεται το μέλλον των επειγόντων του Νοσοκομείου Ναυπλίου

Δεν πήρε γραπτή επιβεβαίωση ο Κωστούρος και συγκαλεί εκτάκτως δημοτικό συμβούλιο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 27 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Απαράδεκτη ενέργεια θεωρείται η πιθανή κατάργηση του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Ναυπλίου είχε δηλώσει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και δίνοντας συνέχεια των ενεργειών του ζήτησε και έκανε συνάντηση χθες το μεσημέρι με τη διοίκηση του νοσοκομείου, έχοντας μαζί του την αρμόδια επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του νοσοκομείου , η οποία απαρτίζεται από τους κ.κ. Βασιλόπουλο , Δρούγκα και Κοκκινόπουλο.

Δημήτρης Κωστούρος Νοσοκομείο Ναυπλίου

Κατά τη συνάντηση αυτή ο κ. Κωστούρος και οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι μέλη της επιτροπής με αιχμηρό λόγο και επιμονή απαίτησαν την ειλικρινή στάση όλων και γραπτώς την επιβεβαίωση της συνέχισης της απρόσκοπτης λειτουργίας του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, την αναβάθμισης του καθώς και γραπτή ενημέρωση σχετικά με τον σχεδιασμό που αφορά τις δύο νοσηλευτικές μονάδες, Ναυπλίου και Άργους.

Στους δρόμους για να μην κλείσουν τα επείγοντα στο Ναύπλιο

Μη έχοντας ακόμα το αποτέλεσμα αυτό προχωράει σε σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τη λειτουργία του νοσοκομείου και την δρομολόγηση ενεργειών για την υπεράσπιση του αυτονόητου και αναφαίρετου δικαιώματος των δημοτών που δεν είναι άλλο από την πρόσβαση σε αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας.

Ξεσηκωμός για να μην κλείσουν τα επείγοντα στο Ναύπλιο

Κλείνοντας ο Δήμαρχος κ. Κωστούρος επανέλαβε ότι η μάχη για την υπεράσπιση της λειτουργίας του νοσοκομείου μας είναι και θα παραμείνει σκληρή γιατί το δικαιούται ο τόπος μας και οι άνθρωποι του.

Ξεκάθαρη θέση από βουλευτές για το νοσοκομείο ζητά ο Αναγνωσταράς

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.