Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Μύλος Ερμιόνης

Συνεχίζεται η λεηλασία του τουριστικού δημοτικού αναψυκτηρίου - Να πάρει μέτρα προστασίας ζητά ο Λάμπρου από τον Σφυρή.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 17 Δεκ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μύλος της Ερμιόνης θέτει με επιστολή του προς τον δήμαρχο Ερμιονίδας και άλλους, ο επικεφαλής της Προοδευτικης Συμμαχίας Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου.  

Σχετικά ρεπορτάζ δημοσιεύτηκαν στον τύπο παραθέτοντας φωτογραφικό υλικό από την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει ο Μύλος.

Μύλος Ερμιόνης

Όπως σημειώνει στην επιστολή του ο κ. Λάμπρου:

«Κύριε Δήμαρχε

Με επιστολή μου στις 15 Μαρτίου 2018 σας γνωστοποίησα την καταγγελία μου ότι το δημοτικό αναψυκτήριο «ΜΥΛΟΣ» της ΔΚ Ερμιόνης βρίσκεται σε κατάσταση λεηλασίας, τώρα πλέον είναι σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης». Με επανειλημμένα λάθη της διοίκησης δήμου, πέρασαν δυο χρόνια από την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για ενοικίαση (αρχές 2017) και αυτή δεν έγινε εκτελεστή , γιατί δεν είχε συνεδριάσει το συμβούλιο της ΔΚ Ερμιόνης , στην συνέχεια ακολούθησε (αρχές 2018) νέα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία όμως άλλαξε σημαντικούς όρους που είχε αποφασίσει το συμβούλιο της ΔΚ Ερμιόνης με αποτέλεσμα να βγει άγονη η διαγωνιστική διαδικασία αφού με την εισήγηση σας αλλάξατε την αρχική τιμή εκκίνησης και φυσικά είχε προηγηθεί η καταστρατήγησης των ορών του αρχικού ΦΕΚ ίδρυσης και είχαμε πάλι επανάληψη του διαγωνισμού.

Αποτέλεσμα η λεηλασία του δημοτικού αναψυκτηρίου (ΜΥΛΟΣ) συνεχίζεται με τις ενέργειες σας και τις παραλείψεις σας καταστρέφεται η δημοτική μας περιουσία.

Μύλος Ερμιόνης

Κύριε Δήμαρχε ζητώ το θέμα να απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο σε επόμενη συνεδρίαση του.

Ζητώ ο Δήμος Ερμιονίδας να πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να προασπίσει την περιουσία του να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα σχετικά με την σωματική ακεραιότητα όσων τυχαίως επισκέπτονται τον χώρο και να δρομολογήσει όλες εκείνες τις διαδικασίες για την ενοικίαση του , για την αξιοποίηση του εφόσον λάβουμε υπόψη παλαιότερες ή και πρόσφατες αποφάσεις του συμβουλίου της ΔΚ Ερμιόνης.

Επιφυλάσσομαι εάν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2019 δεν έχετε δρομολογήσει σχετικές ενέργειες και πρωτοβουλίες με ανάλογες αποφάσεις να προσφύγω σε κάθε νόμιμη διοικητική ή δικαστική αρχή για να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντα του Δήμου , καθώς και  την σωματική ακεραιότητα των δημοτών-επισκεπτών του επίμαχου χώρου και τέλος να προασπίσουμε την περιουσία του Δήμου μας».

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.