Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Α.Λ.Μ.Α. 4x4 Ναυπλίου

Σε επιφυλακή για τον κυκλώνα η Α.Λ.Μ.Α. 4x4 Ναυπλίου - Γιατί αναβλήθηκε ο αγώνας Drift στο Ναύπλιο

Η μηχανοκίνηση στην υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας

Η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου ανακοινώνει ότι ο αγώνας Drift & Δεξιοτεχνίας που επρόκειτο να γίνει σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων στο Λιμάνι Ναυπλίου την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές: «Παρά τις έντονες προσπάθειες για την άρτια προετοιμασία του αγώνα από την οργανωτική επιτροπή, η αιτία αναβολής είναι η μέχρι τώρα συμπεριφορά και ασάφεια του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, του Λιμεναρχείου και κατά κύριο λόγο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης όπου υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης για παραχώρηση του αιτούμενου από εμάς χώρου (με όλα τα απαραίτητα έγραφα) για να εκδοθεί η τελική άδεια τέλεσης του αγώνα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Α.Λ.Μ.Α. 4x4 Ναυπλίου

Το σωματείο θα ζητήσει από την ΟΜΑΕ – ΕΠΑ να οριστεί νέα ημερομηνία τέλεσης του αγώνα και θα ανακοινωθεί μόλις οριστικοποιηθεί.

Πέντε οχήματα σε επιφυλακή για την κακοκαιρία:

Η εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας της Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου είναι σε επιφυλακή με πέντε 4Χ4 οχήματα για να συνδράμει αν χρειαστεί (λόγο της αναμενόμενης κακοκαιρίας) στο έργο του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφερικής Ενότητας Αργολίδας.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.