Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σε Ελληνογερμανικό workshop ο Κωστούρος

Σε Ελληνογερμανικό workshop ο Κωστούρος

Συνεχίζονται οι επαφές του δημάρχου Ναυπλιέων στα πλαίσια της 7ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 10 Νοε. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στα πλαίσια της 7ης Ελληνογερμανικής συνέλευσης στο Σίντελφιγκεν της Γερμανίας ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος συμμετείχε σε workshop με ειδικά θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι συζητήσεις και οι ανταλλαγές απόψεων αφορούσαν τη διαχείριση απορριμμάτων, τη διαχείριση υδάτινων πόρων, την εξοικονόμηση ενέργειας και εκπαιδευτικά θέματα.

Σε Ελληνογερμανικό workshop ο Κωστούρος

Ο κ. Κωστούρος είχε όμως και συνάντηση με τον Δήμαρχο Thomas Loderer της αδελφοποιημένης πόλης Ottobrunn, με τον οποίο σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα συνομίλησε για την περαιτέρω συνεργασία των δύο δήμων δίνοντας έμφαση στην σύσφιξη των νέων μέσα από ανταλλαγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επισκέψεων.

Οι εργασίες της Ελληνογερμανικής συνέλευσης θα συνεχιστούν αύριο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις συναντήσεις δημάρχων με θέματα καίρια και ουσιαστικά για την εποχή που διανύουμε.

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2