Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Σε εγρήγορση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια στην Αργολίδα

Σε εγρήγορση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια στην Αργολίδα

Ποιοι θα δώσουν τη μάχη στις Εθνικές εκλογές;

Ολοκληρώνονται οι διεργασίες σε τοπικό επίπεδο για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων με τα οποία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ θα διεκδικήσουν την ψήφο των Αργολιδέων στις εθνικές εκλογές.

Τα τρία πρώτα κόμματα έχουν ήδη δείξει την πρόθεσή τους να κάνουν σημαντική ανανέωση και να παρατάξουν ανταγωνιστικά ψηφοδέλτια, διατηρώντας κάποιες από τις σταθερές τους αξίες.

Στη Νέα Δημοκρατία γίνεται προσεκτική μελέτη και τίθενται αυστηρά κριτήρια από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Απ' ότι φαίνεται ο Γιάννης Ανδριανός θα έχει σημαντικό εσωτερικό ανταγωνισμό, με φρέσκα και δραστήρια πρόσωπα ως συνυποψηφίους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζει να εκφράσει άποψη για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, ακόμα και να "φλερτάρει" με στελέχη του. Ως προς τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου έχουν γίνει κάποιες προεργασίες, η ονοματολογία καλά κραττεί, αλλά οι τελικές αποφάσεις από την Κουμουνδούρου δεν έχουν ακόμα ληφθεί.

Στο Κίνημα Αλλαγής ξέρουμε ήδη τους δύο γιατρούς που θα παραταχθούν μαζί με τον καθηγητή Γιάννη Μανιάτη και περιμένουμε να δούμε και κάποια-ες θυληκού γένους υποψήφιες. Σε αυτές δεν θα είναι η Καλλιρόη Καμιζή, κόρη του τέως δημάρχου Κρανιδίου, στην οποία έγινε σχετική πρόταση προ μηνών αλλά αρνήθηκε, όπως πληροφορηθήκαμε από την ίδια.

Περισσότερο παρασκήνιο για τις εξελίξεις στα τρία μεγάλα κόμματα:
Υποψήφιοι του Κυριάκου έτοιμοι για όλα, στην Αργολίδα
- Οι κομάντο του Τσίπρα στην Αργολίδα
- Στρατηγική διέξοδο με υποψήφιους βουλευτές ψάχνει το ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.