Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Σπάρτη

Σε αυστηρό lockdown οδεύει η Σπάρτη

Ζήτημα χρόνου η ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων από τον Χαρδαλιά - Μεγάλη η διασπορά του ιού στους ηλικιωμένους

Σε αυστηρό lockdown φαίνεται ότι οδεύει η Σπάρτη λόγω αύξησης των κρουσμάτων και της μεγάλης διασποράς στις μεγάλες ηλικίες

Οι ειδικοί κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση με τις ανακοινώσεις να αναμένονται από τον Νίκο Χαρδαλιά από ώρα σε ώρα, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που παρατηρήθηκαν τα τελευταία 24ωρο στο νομό. Θυμίζουμε ότι χθες ήταν 21 και προχθές 15. 

Τις σκέψεις και τις αποφάσεις των ειδικών "αποκάλυψε" σήμερα, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου το πρωί, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, μιλώντας σε συνέντευξή του, όπου ανέφερε πως για περιοχές που παρουσιάζουν υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, όπως η Λάρισα και η Λακωνία, δεν αποκλείεται να παρθούν μέτρα ανά πάσα στιγμή.

Η αγωνία των κατοίκων  μεγαλώνει για το τι θα σηματοδοτήσουν τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για την περιοχή. Παράλληλα σύμφωνα με εκτιμήσεις δημοσιογραφικών πηγών, τα μέτρα που αναμένεται να ισχύσουν είναι τα εξής:

-Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων του δήμου, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας.

-Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός του δήμου, εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

-Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών.

-Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου κ.λπ.).
 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.