home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Σε αυστηρό lockdown οδεύει η Σπάρτη

Σε αυστηρό lockdown φαίνεται ότι οδεύει η Σπάρτη λόγω αύξησης των κρουσμάτων και της μεγάλης διασποράς στις μεγάλες ηλικίες

Οι ειδικοί κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση με τις ανακοινώσεις να αναμένονται από τον Νίκο Χαρδαλιά από ώρα σε ώρα, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που παρατηρήθηκαν τα τελευταία 24ωρο στο νομό. Θυμίζουμε ότι χθες ήταν 21 και προχθές 15. 

Τις σκέψεις και τις αποφάσεις των ειδικών “αποκάλυψε” σήμερα, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου το πρωί, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, μιλώντας σε συνέντευξή του, όπου ανέφερε πως για περιοχές που παρουσιάζουν υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, όπως η Λάρισα και η Λακωνία, δεν αποκλείεται να παρθούν μέτρα ανά πάσα στιγμή.

Η αγωνία των κατοίκων  μεγαλώνει για το τι θα σηματοδοτήσουν τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για την περιοχή. Παράλληλα σύμφωνα με εκτιμήσεις δημοσιογραφικών πηγών, τα μέτρα που αναμένεται να ισχύσουν είναι τα εξής:

-Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων του δήμου, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας.

-Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός του δήμου, εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

-Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών.

-Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου κ.λπ.).
 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button