Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΣΔΙΤ Απορριμμάτων

ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Πελοποννήσου: Δεν ανησυχεί για το έργο ο Νίκας αλλά ζητά βελτίωση από ΤΕΡΝΑ

Καλύτερους όρους διαπραγματεύεται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την εταιρεία προς όφελος Δήμων και πολιτών. Τι λέει για την απόσυρση του φακέλου και τι διαβεβαιώνει.

Έχει αρχίσει διαπραγμάτευση με την εταιρεία, αντικείμενο της οποίας είναι η βελτίωση της συμφωνίας προς το συμφέρον των πολιτών, καθώς η ισχύουσα σήμερα συμφωνία θεωρείται επαχθής, και για τους δήμους και για τους πολίτες.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σε δηλώσεις του προς διάφορα μέσα ενημέρωσης, πανελλαδικής και περιφερειακής εμβέλειας, σχετικά με την ΣΔΙΤ απορριμμάτων.

Σε ότι αφορά τη χθεσινή ενημέρωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή περί της απόσυρσης του φακέλου του έργου εκ μέρους της χώρας μας και την επανυποβολή του, διαβεβαίωσε πως δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα με την εξέλιξη της ΣΔΙΤ για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Αυτό δεν συνδέεται με την πρόοδο των εργασιών στο μέλλον και με τη χρηματορροή» ξεκαθάρισε ο περιφερειάρχη επαναλαμβάνοντας με κατηγορηματικό τρόπο πως «δεν υπάρχει κάνενα θέμα με την υλοποίηση της ΣΔΙΤ», πρόσθεσε δε ότι «πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή των προβλεπόμενων από τον σχεδιασμό μονάδων διαχείρισης».

Οπως διευκρίνισε ο Π. Νίκας, «το δίλημμα ήταν αν έπρεπε να απαντήσουμε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με συμπλήρωση και τροποποίηση του σχετικού φακέλου ή με έναν καινούργιο φάκελο. Τελικά, προκρίθηκε η αποστολή νέου φακέλου και οι διαδικασίες θα τρέξουν από το υπουργείο Ανάπτυξης».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.