Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σάρωση του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ποιούς συγχαίρει ο Λεωνίδας Κουτσογιάννης.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 16 Δεκ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των εκλογών για το Οικονομικό Επιμελητήριο στην Αργολίδα εξέφρασε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ. Λεωνίδας Ζ. Κουτσογιάννης.

Να σημειωθεί πως το ψηφοδέλτιο που στηρίχθηκε από το ΚΙΝΑΛ θριάμβευσε στο 11ο Περιφερειακό Τμήμα με ποσοστό πάνω από 40%, αφήνοντας πίσω του κατά πολύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει ο Λ. Κουτσογιάννης:

«Σάρωση στην Αργολίδα, στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για το 11ο Περιφερειακό Τμήμα ΝοτιοΑνατολικής Πελοποννήσου, έκανε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Συγκεκριμένα έλαβε το ίδιο ποσοστό (41,7%) που έλαβαν η ΝΔ (22,6) & ο ΣΥΡΙΖΑ (19,6%) μαζί!

Συγχαρητήρια στον Άρη Τασσόπουλο, στην Νάντια Σαρελάκου & στον Μιχάλη Μώρο για τον έντιμο, άδολο & πολιτικά ακέραιο προεκλογικό αγώνα τους, που σκοπό είχε όχι την προσωπική προβολή με διαπραγματευτική ισχύ αλλά την αναδόμηση του πολιτικού μας χώρου!

Όσοι πανελλαδικά επέλεξαν την συμπόρευση, ως παρακολούθημα, με την ιδεολογία της κ Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ περί των οργάνων της τάξης, μπορούν να πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους και με δεδομένο την κάλυψη που παρείχε ο κ Πολάκης «ως συνήγορος», στον κ. Καραμανλή, έναντι του πρώην πρωθυπουργού κ. Σημίτη για το άρθρο του στην εφημερίδα τα ΝΕΑ της 14ης Δεκ.’19 περί των ευθυνών του για τα ΕλληνοΤουρκικά με την στάση που τήρησε στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών το 20...

O tempora o mores…»

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.