Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σαρίδη, Βασιλόπουλος στην διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας - «Τριπολιτσιώτης» ο Τζανής

Σαρίδη, Βασιλόπουλος στην διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας - «Τριπολιτσιώτης» ο Τζανής

Κορίνθια διοικήτρια στην Αργολίδα και Λυγουριάτης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Με αρκετή καθυστέρηση και αφού υπήρξαν και πολλές καραμπόλες και αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ανακοινώθηκαν τελικά οι Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των Δημόσιων Νοσοκομείων και των 7 Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια

Η επιλογή έγινε μετά και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή. Ως προς τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων Διοικητών και των αναπληρωτών τους, αξιολογήθηκε η εμπειρία τους στη δημόσια διοίκηση, η αποφασιστικότητα τους να προωθήσουν αλλάγες, η εργατικότητα και οι γνώσεις τους στο management και τα οικονομικά.

Τώρα, ως προς τις υποχρεώσεις τους, ο Υπουργός Υγείας έχει θέσει ψηλά τον πήχη. Θα τους ζητήσει να βρίσκονται στην πρώτη θέση μάχης, δηλαδή στα επείγοντα κάθε εφημερίας μαζί με τους ασθενείς, ενώ θα αξιολογούνται κάθε τρεις μήνες και αν δεν πιάνουν τους στόχους τους θα απολύονται και θα αντικαθίστανται.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας διοικήτρια τοποθετήθηκε η Κορίνθια Μαρία Σαρίδη, καθηγήτρια Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου , ενεργή πολίτης με πληθώρα σπουδών. Αναπληρωτής Διοικητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

Μαρία Σαρίδη

Θοδωρής Βασιλόπουλος

Προερχόμενος απο την Αργολίδα είναι και ο νέος διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, που δεν είναι άλλος από τον γεννημένο στο Λυγουριό, κάτοικο Ερμιονίδας επί σειρά ετών, Αναστάσιο Τζανή, οικονομολόγο και τέως περιφερειακό σύμβουλο. 

Τάσος Τζανής

Δείτε τους νέους Διοικητές στην 6η ΥΠΕ:

Διορίστηκαν οι νέοι Διοικητές στα νοσοκομεία της χώρας - 6η ΥΠΕ

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.