Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Βιολογικοί σταθμοί Ερμιονίδα

Σαπίζουν οι βιολογικοί σταθμοί της Ερμιονίδας

Ο Γεωργόπουλος δεσμεύτηκε για την επαναλειτουργία τους.

Τους βιολογικούς σταθμούς στο Κρανίδι και στην Ερμιόνη επισκέφθηκε ο Γιάννης Γεωργόπουλος, όπου και διαπίστωσε την άσχημη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

«Όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι βιολογικοί σταθμοί βρίσκονται στη χείριστη κατάσταση. Η εγκατάλειψη, η έλλειψη συντήρησης, επισκευών ή αντικαταστάσεων του μηχανολογικού εξοπλισμού τους έχουν συντελέσει στην υπολειτουργία και των δύο σταθμών», σημειώνει ο δήμαρχος Ερμιονίδας.

Βιολογικοί σταθμοί Ερμιονίδα

Βιολογικοί σταθμοί Ερμιονίδα

Και συνεχίζει: «Τα λύματα δεν υφίστανται επεξεργασία με αποτέλεσμα αυτά να καταλήγουν σχεδόν ακατέργαστα στο περιβάλλον. Επίσης, η ανεξέλεγκτη είσοδος των μεταφορέων βοθρολυμάτων χωρίς την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου ζημιώνει σημαντικά τα έσοδα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας (Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.)»

«Αποτελεί δέσμευση της νέας Δημοτικής Αρχής η δρομολόγηση της επαναλειτουργίας των βιολογικών σταθμών», ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Γεωργόπουλος.

Βιολογικοί σταθμοί Ερμιονίδα

Βιολογικοί σταθμοί Ερμιονίδα

Βιολογικοί σταθμοί Ερμιονίδα

 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.