Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ρωσικό ενδιαφέρον για το Ναύπλιο

Έκλεψε καρδιές το Ναύπλιο στην διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 21 Μαρ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μετά την συμμετοχή του με απόλυτη επιτυχία στην 15η ετήσια έκθεση New York Travel Show, ο Δήμος Ναυπλιέων υλοποιώντας το σχέδιο προβολής του Δήμου Ναυπλιέων, όπως σχεδιάστηκε από τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο κατέκτησε μια ιδιαίτερα σημαντική χώρα για την μελλοντική ανάπτυξη του τουρισμού, την Ρωσία.

Συμμετέχοντας για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση τουρισμού στη Μόσχα MITT 2018, το Ναύπλιο φανέρωσε πως οι σχέσεις του με την ορθόδοξη Ρωσία είναι πολύ βαθιές και δοκιμασμένες στο πέρασμα του χρόνου.

Έκλεψε καρδιές το Ναύπλιο στην διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας

Η Υπουργός Τουρισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Alla Manilova, κατά την διάρκεια της δεξίωσης που παρατέθηκε στην Ελληνική Πρεσβεία, ενημερώθηκε αναλυτικά για την αδελφοποίηση του Ναυπλίου με την πατρίδα της την Κρονστάνδη Αγίας Πετρούπολης. Με μεγάλο ενδιαφέρον έλαβε το έντυπο υλικό της έκθεσης καθώς και τα δώρα εκ μέρους του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, για τη ζωή και το έργο του Ι. Καποδίστρια, που μεταφράστηκε ειδικά για τους σκοπούς της αποστολής στα ρωσικά και δήλωσε ότι θα συμπεριλάβει το Ναύπλιο στις επισκέψεις της στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας 2018.

Σημαντικό ενδιαφέρον απέκτησαν και οι συναντήσεις των μελών της Επιτροπής Τουρισμού με μεγάλους tour operators της Ρωσίας. Ως κύριο θέμα των συζητήσεων επεκράτησε η προώθηση του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής ως τουριστικού προορισμού τόσο για μεμονωμένους Ρώσους ταξιδιώτες όσο και για group.

Έκλεψε καρδιές το Ναύπλιο στην διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας

Την MITT κάθε χρόνο επισκέπτονται πάνω από 23.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 79 περιοχές της Ρωσίας καθώς και από 89 άλλες χώρες.

Πέρα από το ρωσικό ενδιαφέρον για το Ναύπλιο, η επιτροπή είχε την ευκαιρία να αναθερμάνει το ενδιαφέρον τόσο της Ελληνίδας Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, όσο και των κυρίων  Φρυγανά, και  Μπεγλίτη, Πρέσβυ της Ελλάδας στη Ρωσία και Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη αντίστοιχα, για το Ναύπλιο, ως έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.