Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το Μουσικό Σχήμα «Κανελόριζα» στο Briki Live Music Stage

Ρεμπέτικα και παραδοσιακά με το Μουσικό Σχήμα «Κανελόριζα» στο Τολό

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση στο Briki Live Music Stage.

Το Μουσικό Σχήμα «Κανελόριζα» θα εμφανιστεί το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο Briki Live Music Stage, στο Τολό, σε μια παραδοσιακή μουσική βραδιά με πολλές εκπλήξεις!

Το μουσικό σχήμα «Κανελόριζα» είναι ένα γυναικείο γκρουπ που δημιουργήθηκε το 2016, με σκοπό τη μελέτη και την περαιτέρω συνέχιση της ελληνικής μουσικής παράδοσης και κληρονομιάς με παράλληλη προσέγγιση πτυχών του παλιού ρεμπέτικου τραγουδιού που προέρχεται από τη Μικρά Ασία.

Βασικά μέλη του συνόλου αποτελούν η Λουκία Γκαρδιακού (ακορντεόν, φωνή), η Χριστίνα Κυπρίδου (μπεντίρ, φωνή) και η Αθανασία Κανελλοπούλου (λάφτα). Ως έκτακτο μέλος συμπράττει η Βασιλική Παρασκευοπούλου στο κανονάκι και στη φωνή. Επίσης το Σάββατο θα είναι και ο Θάνος Κανελλόπουλος στην κιθάρα.

Briki εκδήλωση

Κατευθυντήρια γραμμή του σχήματος είναι η αγάπη και το πάθος για το παραδοσιακό τραγούδι από περιοχές του ευρύτερου ελλαδικού χώρου, μέσα από μια προσωπική άποψη ερμηνείας και ενορχήστρωσης.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.