Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Κέντρο Υγείας Πύλου

Rapid Test για τους εργάτες γης στα Κέντρα Υγείας της Μεσσηνίας

Κατά την παράδοση συζητήθηκε και ο προγραμματισμός διενέργειας ελέγχων στους εργάτες γης

Τα τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού (rapid test), που προμηθεύθηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις ανάγκες ελέγχου των εργατών γης τρίτων χωρών παρέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος στα Κέντρα Υγείας Μεσσήνης, Πύλου, Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Μελιγαλά καθώς και στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, δημόσιες δομές υγείας τις οποίες επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης είχε συνεργασία με τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας, στο πλαίσιο της οποίας ενημερώθηκε αφ’ ενός για τη διαδικασία των ελέγχων που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα και αφ’ ετέρου για τον προγραμματισμό όσον αφορά τη διενέργεια ελέγχων στους εργάτες γης, οι οποίοι προσκλήθηκαν κυρίως από ελαιοπαραγωγούς και συμμετέχουν στην ελαιοκομιδή.

Σε δηλώσεις του, ο Στ. Αναστασόπουλος εξέφρασε ευχαριστίες προς τις δημόσιες δομές υγείας της Π.Ε. Μεσσηνίας σημειώνοντας παράλληλα:

“Καλώ προσωπικά τον κάθε ελαιοπαραγωγό που έχει προσκαλέσει εργάτες τρίτων χωρών, οι οποίοι έχουν ήδη φτάσει και εργάζονται ή πρόκειται να έρθουν το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως με δική του μέριμνα να φροντίσει την εξέταση των εργατών, στο Κέντρο Υγείας της περιοχής του, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια όλων και στον κοινό στόχο του περιορισμού της εξάπλωσης της νόσου”.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.