Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νίκας Βορίδης

Ραντεβού στη Βυτίνα θέλει να κλείσει ο Νίκας στο Βορίδη

Πρόσκληση του Περιφερειάρχη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για να δουν από κοντά το Ίδρυμα Τριανταφυλλίδη

Σε ραντεβού στη Βυτίνα προσκαλεί τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη με επιστολή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος προτείνει να διενεργήσουν από κοινού αυτοψία στον χώρο του Ιδρύματος Τριανταφυλλίδη, στην Βυτίνα.

“Σας προτείνω να προβούμε από κοινού σε επιτόπια επίσκεψη, με την παρουσία στελεχών της διοίκησης, ώστε να καταλήξουμε στον προγραμματισμό και στην υλοποίηση ενεργειών σύμφωνα με τους σκοπούς του κληροδοτήματος” σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης στην επιστολή του.

Ο Π. Νίκας επισημαίνει ότι μέχρι τώρα -και παρά τον επαναπροσδιορισμό του εν λόγω Ιδρύματος, το 2014, ως Πρότυπος Τριανταφυλλίδειος Σταθμός Ορεινής Οικονομίας- “δεν κατέστη δυνατή οποιαδήποτε ουσιαστική παρέμβαση πλην ελαχίστων, ώστε το εν λόγω κρατικό ίδρυμα να αποκτήσει την αναπτυξιακή του δομή”.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.