Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ραδιομαραθώνιος στο Σικάγο για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Τατούλης στην εκπομπή Chicago Greek Hours: Οι Ομογενείς μας κάνουν την Πελοπόννησο μια από τις πιο ισχυρές περιφέρειες της χώρας
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 6 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Οι ομογενείς μαζεύουν χρήματα για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Μια κίνηση την οποία εξήρε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, που βρίσκεται στο Σικάγο, αυτές τις ημέρες.

Ο κος Τατούλης εξήρε παράλληλα την αξία της ομογένειας μιλώντας στην εκπομπή Chicago Greek Hours και στον Σωτήρη Ρεκούμη υπογραμμίζοντας την πεποίθησή του ότι «οι Έλληνες ομογενείς», αποτελούν ένα πολύτιμο κεφάλαιο για την Πατρίδα μας. Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό».

Chicago Greek Hours
 Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε εκτενώς στην προσπάθεια των ομογενών να συγκεντρώσουν χρήματα σε ραδιομαραθώνιο για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι η αγάπη και η φροντίδα αποτελούν τα θεμέλια της σχέσης με τους απανταχού της γης Πελοποννησίους: 

«Οι Αρκάδες δεν ξεχνούν ποτέ τον τόπο και τους ανθρώπους τους και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα από την πρωτοβουλία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής να ενισχύσει την προσπάθεια ανάπτυξης και αναβάθμισης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, για την οποία τη συγχαίρω θερμά» σημείωσε χαρακτηριστικά. Και κατέληξε: «Δεν είναι το οικονομικό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας το πιο σημαντικό, αλλά ο συμβολισμός τον οποίο εκπέμπει. Όλοι οι Αρκάδες και οι Πελοποννήσιοι εκφράζουν με τον τρόπο αυτό την αγάπη για τον τόπο τους».

 «Η Αρκαδία και η Πελοπόννησος συνολικά, συνεχώς αναπτύσσονται και φιλοδοξία μας είναι να καταστήσουμε την Πελοπόννησο μια από τις σημαντικότερες Περιφέρειες στη χώρα» κατέληξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης παρουσιάζοντας στους ομογενείς το όραμα του για τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.
 

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.