Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
φυσιγγια

Πυροβολισμοί και τροχαίο έφεραν κουμφούζιο στην Μεσσήνη

Ρομά οι πρωταγωνιστές του γεγονότος

Σκηνικό έντασης με πυροβολισμούς και τροχαίο ατύχημα ανησύχησε την πόλη της Μεσσήνης, όταν οδηγός αυτοκινήτου, που εκινείτο στην οδό Παύλου Πτωχού έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε πάνω σε περίφραξη. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αφορμή για αυτό το περιστατικό ήταν οι πυροβολισμοί, που προήλθαν από άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο οδηγός από την ταραχή του να χάσει τον έλεγχο.

Στο αυτοκίνητο από όπου προήλθαν οι πυροβολισμοί επέβαιναν ρομά, οι οποίοι αμέσως μετά το περιστατικό τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Ευτυχώς πάντως παρά την σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε.

Όσον αφορά το σοβαρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο τα δύο μέρη να γνωρίζονται από το παρελθόν και προσπαθεί να διαπιστώσει ποια ακριβώς ήταν τα κίνητρα.

Πάντως το γεγονός, ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν στον αέρα οδηγεί μέχρι στιγμής τις Αρχές να πιστεύουν ότι οι δράστες δεν είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση, αλλά σκόπευαν στον εκφοβισμό.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.