Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψώνια υπό το φως του φεγγαριού

Ψώνια υπό το φως του φεγγαριού

Λευκή νύχτα και στο Κιάτο για την τόνωση της τοπικής αγοράς

Την 6η συνεχόμενη «Λευκή Νύχτα» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου το Σάββατο 10 Αυγούστου. Τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοικτά, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι νωρίς το πρωί. Οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες θα μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές τους και τον περίπατό τους στην πόλη. 

Σκοπός η τόνωση της τοπικής αγοράς, η ανάπτυξη και προαγωγή εν γένει των κοινωνικών και οικονομικών συμφερόντων.

Μουσικά ακούσματα με το τμήμα κρουστών του Λύκειο Ελληνίδων. Επιδείξεις χορού και γυμναστικής από Σχολές της πόλης μας. Ζωντανή μουσική μέσα στην αγορά, θα πλαισιώσουν και θα εμπλουτίσουν αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Θα περιλαμβάνει μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές. Σας περιμένουμε όλους σε αυτήν την γιορτή.

Οι «Λευκές Νύχτες» γεννήθηκαν ως ιδέα στην Αγία Πετρούπολη, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες ο ήλιος δύει πολύ αργά, και με το αχνό λυκαυγές φως να κυριαρχεί.

Σύντομα επεκτάθηκαν ως θεσμός σε εκατοντάδες πόλεις σε όλη την Ευρώπη, εδώ και μερικά χρόνια και σε πολλές ελληνικές. Μια από τις πρωτοπόρες αγορές στο θεσμό της Λευκής Νύχτας είναι η αγορά του Κιάτου.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.