Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στα δικαστήρια του Άργους

Ερυθροσταυρίτισσες εν δράσει.

Κατόπιν αιτήματος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος στην Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. και με αφορμή σχετική αίτηση του Ειρηνοδικείου Άργους, στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων που είχαν εφαρμοστεί από την Ελληνική Πολιτεία για τον περιορισμό εξάπλωσης του SARS-CoV2, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους, μετά και την έγκριση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ Dr. Αντώνιου Αυγερινού, ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα ξεκίνησε πρόγραμμα θερμομέτρησης.

Από την Δευτέρα 19 Μαΐου, Εθελοντές του Τομέα Υγείας και η Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Τμήματος, τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, βρίσκονται καθημερινά 9.00π.μ - 12.30μ.μ στην είσοδο του Ειρηνοδικείου, θερμομετρώντας τους εισερχομένους στο χώρο.

Παράλληλα, γίνεται ενημέρωση των πολιτών για τη σωστή χρήση της ατομικής μάσκας και την αφαίρεση των γαντιών μιας χρήσεως.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.