Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ασθενοφόρο Κέντρου Υγείας Άστρους

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφει η Αρκαδία

79χρονος με πυρετό που έφτασε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και κατά συνέπεια η Αρκαδία από χθες το βράδυ 23 Μαρτίου. 79χρονος άντρας από χωριό της Βόρειας Κυνουρίας, ο οποίος έχει βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, φαίνεται ότι  απευθύνθηκε από την Παρασκευή στο κέντρο υγείας Άστρους.

Όπως αναφέρει η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους κα. Πηγή Περδικάκη ενημέρωσε πως ο 79χρονος, είχε επισκεφθεί και την Παρασκευή το Κέντρο Υγείας για άλλους λόγους, ενώ την Δευτέρα η σύζυγος του κάλεσε το Κέντρο και είπε πως δεν νιώθει καλά – χωρίς όμως να αναφέρει πυρετό. 

Τον 79χρονο παρέλαβε με ασθενοφόρο γιατρός, ο οποίος τον οδήγησε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο. Μετά από τις οδηγίες που έλαβαν από τον ΕΟΔΥ στο κέντρο Υγείας – αφού το τεστ του 79χρονου βγήκε θετικό στον κορωνοϊό – τόσο ο γιατρός όσο και ο οδηγός του ασθενοφόρου μπαίνουν σε 7ημερη καραντίνα, ενώ αναζητούνται ήδη τα άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος του ηλικιωμένου καθώς και τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή (όπως πληροφορηθήκαμε κυκλοφορούσε κανονικά την Παρασκευή) προκειμένου να λάβουν τις απαραίτητες οδηγίες και να απομονωθούν.

Ο 79χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στην Πάτρα στο τοπικό Νοσοκομείο αναφοράς.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.