Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διακρίσεις για το Δημοτικό Ωδείο Άργους

Πρωτιές για το Δημοτικό Ωδείο Άργους σε Πανελλήνιο διαγωνισμό

Διακρίσεις για τις δύο χορωδίες και για τον μαθητή Δημήτρη Κολιγλιάτη.

Η ουσία της ενασχόλησης με τη Μουσική είναι οτι προσφέρει πολύτιμες δεξιότητες στα παιδιά. Εκτός από την τεχνική και ερμηνευτική ικανότητα συνεισφέρει στην πνευματική, νοητική, και κοινωνική τους ανάπτυξη.

Όταν όμως κάποια στιγμή έρχεται και η επιβράβευση των προσπαθειών, τότε η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η προχθεσινή και η χθεσινή ημέρα, λοιπόν, για το Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών ήταν δύο ευτυχισμένες ημέρες. 

Και οι δύο Χορωδίες του Ωδείου, η Παιδική Χορωδία και η Νεανική Χορωδία απέσπασαν πρώτα βραβεία στους πανελήνιους διαγωνισμούς Χ.Ο.Ν. Στον ίδιο διαγωνισμό ο μαθητής Δημήτρης Κολιγλιάτης απέσπασε Βραβείο με Αριστείο.

Στην επιτυχία αυτή φυσικά συνέβαλαν και οι καθηγητές, ο μαέστρος Νίκος Παινέζης, ο καθηγητής κλαρινέτου Σπύρος Μαρίνης, ο πιανίστας-συνοδός Ανδρέας Χρηστάκης, η καθηγήτρια πιάνου Ράνια Κουτρούλη και ο δάσκαλος Κιθάρας Κωνσταντίνος Χαλδαιόπουλος.

Διακρίσεις για το Δημοτικό Ωδείο Άργους

Διακρίσεις για το Δημοτικό Ωδείο Άργους

Διακρίσεις για το Δημοτικό Ωδείο Άργους

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.