Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προσφορά στο Χαμόγελο

Προσφορά στο «Χαμόγελο»

Η Ελληνική Αστυνομία στηρίζει έμπρακτα το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 19 Οκτ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, με αφορμή την εορτή του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, πραγματοποίησε εθελοντικές συγκεντρώσεις διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν στο Σπίτι του Εθελοντικού Οργανισμού Κέντρου Στήριξης Παιδιών «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Αρχαία Κόρινθο.

Προσφορά στο Χαμόγελο

Συγκεκριμένα, χθες (18.10.2017) το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος Δημήτριος Τριγώνης, συνοδευόμενος από τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας, επισκέφτηκαν το Σπίτι του Εθελοντικού Οργανισμού Κέντρου Στήριξης Παιδιών «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας, όπου προσέφεραν τρόφιμα και είδη υγιεινής. 

Τα παραπάνω είδη, συγκέντρωσαν οικιοθελώς, με προτροπή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνομικοί και πολιτικοί υπάλληλοι που υπηρετούν στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. 

Προσφορά στο Χαμόγελο

To αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο στα θέματα των παιδιών, συμμετείχε εθελοντικά στην συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού». 

Πιο συγκεκριμένα, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν -8.436- συσκευασίες τροφίμων, ειδών υγιεινής και καθαριότητας, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του Σπιτιού του Οργανισμού, στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας.

Προσφορά στο Χαμόγελο

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου συνδράμει και συνεισφέρει έμπρακτα στην επίτευξη του στόχου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που είναι η αποτελεσματική βοήθεια στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2