Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Κολοσούρτης

Προσοχή: Άργος - Τρίπολη μόνο μέσω Κολοσούρτη για 6 ώρες

Προγραμματισμένες εργασίες στην εθνική οδό απαιτούν τον ολικό αποκλεισμό του τμήματος από Στέρνα έως και τον πρώτο κόμβο της Τρίπολης με αποτέλεσμα την εκτροπή των οχημάτων στην παλαιά Εθνική Οδό Άργους - Τρίπολης

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που ξημερώματα της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου θα κινηθούν προς τη νότια Πελοπόννησο, αφού η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου γνωστοποιεί ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Οι ρυθμίσεις αυτές περιλαμβάνουν τον ολικό αποκλεισμό κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 124,6 (ανισόπεδος κόμβος Στέρνας) έως και 158,2 (ανισόπεδος κόμβος Τρίπολη Βόρεια).

Πιο συγκεκριμένα, από τις 11 τη νύχτα την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου έως και τις 5 το πρωί την Πέμπτη 14 του μήνα, στο ανωτέρω τμήμα θα πραγματοποιηθεί -και στις δύο κατευθύνσεις- ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας.

Με ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους ανισόπεδους κόμβους Στέρνας, Νεοχωρίου, Νεστάνης και Τρίπολης Βόρεια, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Αργους.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.